Ponturi fotbal Slovenia vs Macedonia – Preliminarii EURO 2020

160
Ponturi fotbal Slovenia vs Macedonia

Ponturi fotbal Slovenia vs Macedonia este o partida din cadrul preliminariilor EURO 2020 ce are fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadion Stozice.

◘ Slovenia este o nationala modesta, departe de cea care in 2010 se califica la Campiontaul Mondial, de atunci ratand fiecare turneu final posibil, fiind aproape sa mearga la EURO 2016, pierzand insa la baraj cu Ucraina. Reprezentativa condusa de Matjaž Kek a aratat destul de rau in preliminariile ultimului mondial, terminand a patra intr-o grupa cu Anglia, Slovacia, Scotia, Lituania si Malta, dezamagind apoi si in Liga Natiunilor. Slovenii au terminat ultimii intr-o grupa din care mai faceau parte Norvegia, Bulgaria si Cipru, astfel ca au retrogradat in ultima divizie. Slovenia nu a inceput grozav in aceasta campanie de calificare, obtinand doar un singur punct in deplasarea din Israel.

◘ Macedonia este o nationala aflata in crestere, avand la dispozitie un lot destul de bun, incepand astfel sa emita si pretentii la turneele finale, la care pana acum nu s-a calificat. Reprezentativa pregatita de Igor Angelovski are jucatori ca Bardhi, Pandev, Ristovski, Elmas sau Alioski, ce evolueaza in campionate importante din Europa, astfel ca putem spune ca nu ii lipseste experienta. Macedonenii au stralucit in Liga Natiunilor, castigand o grupa cu Armenia, Gibraltar si Liechtenstein, promovand astfel in divizia C, insa cel mai important, si-au asigurat calificarea in play-off, ce le ofera o sansa importanta la calificarea la EURO 2020, tinand cont de faptul ca vor da piept cu Kosovo, Georgia sau Belarus. Oaspetii acestei infruntari au inceput cu dreptul in aceste preliminarii, in primul meci invingand Letonia pe teren propriu, impunandu-se cu 3-1.

Slovenia este o nationala care nu straluceste, in timp ce Macedonia arata foarte bine in ultima vreme, de aceea ne asteptam ca in aceasta confruntare sa faca o figura frumoasa, asa ca mizam pe faptul  ca va marca cel putin o data.

• Ponturi fotbal Slovenia vs Macedonia: oaspetii marcheaza -> cota 1.70