Ponturi fotbal Slovacia vs Irlanda – Baraj EURO 2020

ponturi din calificari euro

Slovacia vs Irlanda. Cele doua nationale se vor intalni Joi 8 Octombrie 2020, de la ora 21:45, in barajul epntru Campionatul European 2020.

Slovacia

Slovacia a incheiat pe locul 3 in Grupa E de calificare, la un punct in spatele Tarii Galilor. Echipa a reusit in ultima runda o victorie cu Azerbaijan, 2-0 pe teren propriu. Slovacii insa nu au putut ajunge pe locul secund, dupa ce Bale & co. au trecut de Ungaria cu scorul de 2-0. Maek Hamsik si Bozenik au fost golgheterii nationalei in aceste preliminarii, ambii reusind sa inscrie de 3 ori.

La debutul celei de-a doua editii de Nations League, reprezentativa Slovaciei a obtinut un punct in doua etape. Gazdele de astazi au pierdut Cehia pe teren propriu (scor 1-3) si au remizat in Israel cu scorul de 1-1.

Irlanda

Irlanda este o specialista a acestor meciuri de baraj. Nationala incearca din nou o calificare inextremis la turneul final. Forma de moment insa nu o ajuta deloc, reprezentativa Irlandei fiind fara victorie intr-o partida oficiala din Iunie 2019. Atunci, oaspetii de astazi treceau de Gibraltar cu scorul de 2-0 in calificarile EURO 2020. Acestia s-au clasat pe locul 3 in Grupa D, la 3 puncte in spatele celor din Danemarca si la 4 distantade Elvetia.

In prima runda a grupelor Nations League, irlandezii au terminat la egalitate cu Bulgaria, 1-1 in deplasare. A urmat un esec la limita pe teren propriu, 0-1 cu Finlanda.

Slovacia vs Irlanda reprezinta una din cele 8 partide de baraj ce vor avea loc Joi. Duelul se anunta unul echilibrat, lucru pe care il putem remarca si din privinta cotelor. Ma astept la o infruntare crancena, ce are toate sansele de a fi decisa cu o faza fixa sau o sclipire individuala. Voi merge pe putine goluri de aceasta data, la o cota de 1.53 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Slovacia vs Irlanda

sub 2.5 goluri, cota 1.53 la Unibet