Ponturi fotbal Slovacia U21 vs Georgia U21 – Preliminarii EURO 2021

ponturi fotbal

Slovacia U21 vs Georgia U21. Cele doua nationale se vor infrunta Luni 18 Noiembrie, de la ora 19:00, in preliminariile EURO 2021.

  • Inca un pas gresit si slovacii isi pot lua adio de la turneul final

Slovacia U21

Cu Franta si Elvetia fiind prezente in aceasta grupa, misiunea pare imposibila pentru Slovacia, Azerbaijan sau Georgia. Pe Liechtenstein nu o luam in considerare, fiind o nationala fara orizont si care evolueaza la nivel de amatori. Gazdele au pierdut deja de 2 ori in primele 3 runde si in conditiile in care primele doua echipe din grupa au punctat maxim, acestia trebuie sa castige astazi. Singura victorie a venit pentru Slovacia intr-un 4-2 pe terenul celor din Liechtenstein. In celelalte doua dueluri, gazdele de astazi au cedat cu Azerbaijan (scor 1-2) si cu Franta (scor 3-5). Acum cateva zile, slovacii au disputat un amical pe terne propriu cu Belarus U21, castigat cu scorul de 3-0.

  • Georgia nu a invins-o niciodata pe Slovacia, la nivel de U21

Georgia U21

Oaspetii incepusera promitator aceasta campanie de calificare si dadeau sperante fanilor. Acestia au invins-o pe Liechtenstein cu scorul de 4-0 si pe Azerbaijan cu 3-0, insa cand au dat de adversari mai tari au clacat. Georgia a cedat cu scorul de 2-1 in Elvetia si cu 3-2 in Franta, iar lucrurile sunt clare in ceea ce ii priveste. Este de remarcat faptul ca georgienii au reusit totusi sa marcheze de 2 ori intr-o deplasare la o semi-finalista de Campionat European. In fata Slovaciei, Georgia U21 a mai evoluat de 2 ori, in 2013. Atunci, acestia au pierdut ambele dueluri, 1-0 in deplasare si 1-3 pe teren propriu.

Slovacia este o echipa spectaculoasa, ce a oferit doar meciuri pe muchie de cutit in aceste preliminarii. Echipa marcheaza des insa clacheaza mult pe faza defensiva, incasand nu mai putin de 9 goluri in 3 runde. De altfel acestia sunt imprevizibili si e dificil de anticipat o invingatoare. O formatie ce marcheaza de 3 ori cu Franta, dar ia doua goluri cu Liechtenstein e greu de citit. Ma astept la un duel frumos, cu multe faze de poarta. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.73.

Ponturi fotbal Slovacia U21 vs Georgia U21

peste 2.5 goluri, cota 1.73 la Betano