Ponturi fotbal Sheffield Wednesday vs Stoke – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Sheffield Wednesday vs Stoke: mart seara, de la ora 21:45, Sheffield Wednesday si Stoke City vor juca in etapa cu numarul 13 din Championship.

Sheffield Wednesday

Mereu cu dorinta de a prinde play-off-ul, Sheffield Wednesday are ocazia ca dupa etapa asta sa reuseasca un loc in top 6. Pentru moment este pe 8, cu 20 de puncte, dar o singura lungime o desparte de echipa de pe locul 6, care duce in fazele superioare. Patru dintre puncte au venit in ultimele doua runde, meciuri in care a invins-o pe Wigan si a remizt cu Cardiff.

De asemenea, Wednesday nu este o echipa tocmai sigura pe ea, dar in aparare stie sa puna problema. Astfel, are 10 goluri incasate, ceea ce o aduce pe podiumul unui clasament al defensivelor. De asemenea, pragmatismul a dominat toate intalnirile pe care le-a avut pe teren propriu. In tot acst timp a inscris de sase ori, de doua ori mai multe goluri decat cele primite.

  • Echipa probabila: Westwood – Palmer, Borner, Iorfa, Fox – Hutchinson – Murphy, Luongo, Bannan, Harris – Fletcher

Stoke

De cealalta parte, Stoke City ramane la coada clasamentului. Este pe penultimul loc si acest lucru s-a intamplat datorita ultimelor doua confruntari, meciuri in care si-a depasit adversarele. Cu opt puncte acumulate, a reusit ca sase dintre ele sa le stranga dupa succesele cu Swansea (2-1) si Fulham (2-0). E de admirat ce a reusit si cum s-a mobilizat in luna octombrie.

Una dintre aceste victorii au venit cu ea pe terenul strain. Stoke City producea una dintre surprizele etapei cu numarul 11, atunci cand treaca cu 2-1 de Swansea. Victoria era adusa in ultimul minut al timpului regulamentar, de un gol inscris de rezerva Scott Hogan.

  • Echipa probabila: Federici – Edwards, Carter-Vickers, Batth, Indi – Ndiaye, Allen, Clucas – Etebo – Gregory, Hogan

Cred ca diferenta dintre ele este una semnificativa. Acelasi lucru mai spus in meciurile lui Stoke City si a reusit sa produca surpriza, insa acum intalneste o echipa pragmatica. Este si motivul pentru care voi miza pe faptul ca Wednesday nu le da multe sanse adversareloe. Cu atat mai mult cand joaca pe terenul propriu.

Ponturi fotbal Sheffield Wednesday vs Stoke: 0-2 goluri, cota 1.62 la Betano