Ponturi fotbal Sheffield Utd vs Newcastle – Premier League

ponturi anglia

Joi 05.12.2019, de la ora 21:30, va avea loc infruntarea Sheffield Utd vs Newcastle, din cadrul etapei a 15-a a primei ligi din Anglia.

Sheffield este in continuare in preajma locurilor europene

  • Sheffield Utd

Gazdele ocupa pozitia a 8-a din Premier League, cu 19 puncte acumulate in 14 etape. Acestia se afla la doua lungimi distanta de locul 5, ocupat in prezent de Crystal Palace. Sheffield a reusit doar o victorie in ultimele 5 runde, dupa un 3-0 pe teren propriu cu Burnley. Totusi, echipa se poate lauda cu faptul ca a evitat si infrangerea, inregistrand 4 remize in 5 etape. Runda trecuta, Sheffield a terminat la egalitate pe terenul celor de la Wolves, scor 1-1. Pe plan defensiv, echipa sta destul de bine, acestia incasand doar 13 goluri in 14 partide de campionat. Pentru duelul de astazi, antrenorul gazdelor nu are niciun absent important si va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Inconstanta in jocul oaspetilor

  • Newcastle

“Cotofenele” alterneaza evolutiile bune cu cele modeste, fapt pentru care nu reusesc sa intre in primele 10. Oaspetii incep runda a 15-a a de pe locul 14 in campionat, cu 16 puncte acumulate. Acum 3 runde, Newcastle o invingea pe Bournemouth pe teren propriu, cu scorul de 2-1. O etapa mai tarziu, oaspetii au cedat in deplasarea de la Aston Villa, scor 2-0. La finalul lunii Noiembrie, “cotofenele” au remizat surprinzator pe teren propriu, 2-2 cu Manchester City. A. Carroll, J. Lascelles si M. Ritchie nu vor efectua deplasarea, din motive medicale. Pe langa cei 3, A. Saint-Maximin si D. Yedlin sunt inca incerti, cel putin pana la ora partidei.

Newcastle arata destul de rau in acest sezon si echipa nu impresioneaza cu nimic. Remiza cu Manchester City a fost una oportunista si nu a venit pe fondul unei forme bune aratate. De partea cealalta, Sheffield nu a mai pierdut o partida de campionat din luna Septembrie. De atunci, acestia au invins-o pe Arsenal si au remizat cu Tottenham si Manchester United. Recomandarea mea pentru duelul dintre Sheffield si Newcastle, este pronosticul ‘1 solist’.

Ponturi fotbal Sheffield Utd vs Newcastle

1 solist, cota 1.88 la Unibet