Ponturi fotbal Sheffield United vs Leeds – Premier League

ponturi anglia

Duminica 27.09.2020, de la ora 14:00, se va desfasura partida Sheffield United vs Leeds, din cadrul etapei a 3-a a Premier League.

Sheffield United

Sheffield United este doar o umbra palida a sezonului trecut. Sabiile au luptat pana in ultima runda pentru un loc european, insa au ratat la limita. De aceasta data insa, echipa nu mai pare capabila de o asemenea performanta. Sheffield a disputat deja 3 partide oficiale in stagiunea 2020/2021 si nu a obtinut inca vreo victorie. Mai intai, United a pierdut pe teren propriu in campionat, 0-2 cu Wolves.

A urmat pentru Sheffield o eliminare din Cupa Ligii Angliei, pe terenul celor de la Burnley. Nici runda secunda de campionat nu a adus ceva bun pentru sabii. Echipa a pierdut la Aston Villa cu scorul de 1-0. Egan este suspendat pentru duelul de astazi, iar Mousset are probleme medicale.

Leeds

Leeds nu se va putea baza in aceasta deplasare de Premier League pe accidentatii Forshaw, Berardi si Hernandez. Astazi, oaspetii propun un nou spectacol in iarba, precum in primele 2 runde. In 12 Septembrie, Leeds pierdea dramatic pe Anfield, scor 4-3. Scorul s-a repetat si in runda secunda, insa de aceasta data in favoarea celor de la Leeds. Echipa a triumfat pe teren propriu, contra celor de la Fulham. Astfel, in primele 2 meciuri de la revenirea in Premier League, meciurile oaspetilor au produs nu mai putin de 14 goluri!!!

Este o cifra incredibila, care ne arata fotbalul total pe care il propune Leeds. In Cupa Ligii Angliei, echipa a fost eliminata de catre Hull pe teren propriu.

Ce putem recomanda la un astfel de duel? Evident goluri! Betano ne ofera o cota de 2.00 pentru minim 3 reusite in meci, un pronostic in care am mare incredere. Leeds este o formatie ce ataca, insa lasa multe spatii in defensiva. De partea cealalta, Sheffield va incerca sa obtina prima victorie in noul sezon, asadar avem toate motivele sa vedem o noua partida spectaculoasa.

Ponturi fotbal Sheffield United vs Leeds

peste 2.5 goluri, cota 2.00 la Betano