Ponturi fotbal Sheffield United vs Fulham – Premier League

ponturi anglia

Duminica 18 Octombrie 2020, de la ora 14:00, va avea loc infruntarea Sheffield United vs Fulham, din cadrul etapei a 5-a a Premier League.

Sheffield United

Vorbim de cele mai modeste formatii din Premier League, dupa primele 4 etape. Cele doua echipe se regasesc pe ultimele doua pozitii ale clasamentului, cu 0 in dreptul punctajului. Sabiile nu mai reusesc sa ofere fanilor de acasa emotiile sezonului precedent, atunci cand s-au luptat pana pe final pentru un loc european. De aceasta data, se pare ca Sheffield este o candidata la retrogradare.

Etapa precedenta, gazdele de astazi au pierdut la limita pe terenul celor de la Arsenal, scor 2-1. A fost primul gol marcat de echipa, dupa 3 runde de seceta. Antrenorul celor de la Sheffield nu se poate baza astazi pe accidentatii Egan, Mousset si O`Connell.

Fulham

Fulham este lanterna rosie din Premier League, avand un golaveraj mult mai slab decat adversarul de astazi. Echipa a incasat 11 goluri pana in acest moment si moralul jucatorilro este la pamant. Acum 2 runde, londonezii cedau la scor de neprezentare cu Aston Villa, pe teren propriu. Cateva zile mai tarziu, cei de la Fulham au fost invinsi si de Brentford in Cupa Ligii Angliei, cu acelasi scor.

Etapa precedenta, oaspetii au cedat cu scorul de 1-0 in deplasarea de la Wolves. Astfel, echipa astazi cauta primul punct in aceasta deplasare. Lemina, Reed si Tete nu vor evolua pe Bramall Lane, din motive medicale.

Un lcuru este cert pentru ambele formatii. Trebuie sa joace la victorie, pentru ca o remiza nu le ajuta cu absolut nimic. Ambele formatii au pierdut tot pana in acest moment si au parasit si Cupa Ligii Angliei. Cu 3 puncte obtinute in aceasta dupa-amiaza, increderea jucatorilor poate fi redata partial. E dificil de anticipat o invingatoare, desi Sheffield beneficiaza de avantajul terenului propriu. Recomand pronosticul “ambele echipe marcheaza“, la o cota de 1.98.

Ponturi fotbal Sheffield United vs Fulham

ambele echipe marcheaza, cota 1.98 la 888Sport