Ponturi fotbal Sfintul vs Partizan – Preliminarii Europa League

ponturi europa league

Joi 17.09.2020, de la ora 20:00, va avea loc infruntarea Sfintul vs Partizan, din cadrul turului 2 preliminar UEFA Europa League.

Sfintul

Sfintul reprezinta o aparitie surprinzatoare in aceasta faza a competitiei. Echipa din Moldova a reusit o calificare surprinzatoare in preliminariile Europa League si pare ca nu vrea sa cedeze atat de usor. In prima runda, moldovenii s-au deplasat in Belarus, acolo unde au realizat o surpriza imensa. Cu o cota de 27.00 sa se impuna, Sfintul a rezistat cu o remiza alba timp de 120 de minute.

La loviturile de departajare, moldovenii s-au impus cu scorul de 4-1. Pe plan intern, echipa merge excelent. Gazdele de astazi se afla pe locul 3 in clasament, cu 21 de puncte acumulate in 9 runde.

Partizan

Dupa 7 etape de Super Liga, Partizan ocupa locul 3 in clasament. Alb-negrii s-au impus de 5 ori si au pierdut in alte 2 randuri, fiind deja la 6 puncte in spatele rivalei Steaua Rosie Belgrad. Etapa precedenta, Partizan a invins-o pe Rad pe teren propriu, cu scorul de 3-0. Japonezul Asano se afla intr-o forma excelenta, cu 6 goluri inscrise in campionat. Acesta este urmat de nigerianul Sadiq, cu 5 reusite.

Partizan a trecut in prima runda de RFS, dupa un 1-0 pe teren propriu. Natcho a marcat unicul gol al intalnirii in minutul 52, din penalty.

Este o diferenta mare de valoare si experienta intre cele doua. De aceasta data insa, casele de pariuri sunt mai rezervate in privinta cotelor. Dupa surpriza din Belarus, Sfintul a primit o cota de 6.50 pentru a se califica in turul 3 preliminar Europa League. Nu cred insa intr-o noua surpriza, iar Partizan este la un alt nivel. Sarbii isi doresc o prezenta in grupele competitiei, iar la aceasta tragere la sorti se pot considera norocosi. Recomand pronosticul “2 solist“, la o cota de 1.45.

Ponturi fotbal Sfintul vs Partizan

2 solist, cota 1.45 la Unibet