Ponturi fotbal Sevilla vs Qarabag – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal Sevilla vs Qarabag: joi, in etapa cu numarul 5 din Europa League, de la ora 22:00, in Andaluzia, Sevilla si Qarabag vor juca in Grupa A.

Sevilla

Andaluzii au patru victorii din tot atatea meciuri disputate in Grupa A. Nu sunt neaparat de laudat, avand in vedere ca intalnesc echipe net inferioare ei. Drept urmare, este matematic calificata in primavara europeana, primul obiectiv fiind deja atins. S-a intamplat asta dupa ce a trecut cu 5-2 in disputa cu luxemburghezii de la Dudelange, una dintre deplasarile sale.

Echipa este intr-o forma foarte buna, chiar la finalul saptamanii trecute a reusit sa castige din nou, dar in campionat. 1-0 a fost scorul meciului cu Valladolid, duel pe care l-a disputat tot in deplasare. A fost a opta partida oficiala consecutiva pe care o disputa si nu este depasita. De asemenea, Sevilla urmeaza sa intre in joc din postura de a treia clasata in Spania, cu un punct mai putin decat Barcelona si Real Madrid.

Qarabag

Calificarea in primavara Europa League se vede in ceata in Azerbaijan. Dupa infrangerea cu 1-2 din disputa cu APOEL, din runda anterioara, a cazut pe locul al treilea. Practic, cele doua au facut rocada in clasament, desi au acelasi punctaj si golaveraj. De astfel, azerii nu traverseaza cea mai buna perioada a lor. Dupa esecul cu SumQayit, de la sfarsitul saptamanii trecute, s-a ajuns la patru meciuri la rand fara succes.

Daca in Premier League-ul din Azerbaijan au ramas lideri, in Grupa A din Europa League situatia e altfel. Depinde mult de acest rezultat, pentru ca ar putea fi eliminata matematic cu o runda inainte de final. Daca pierde in Andaluzia si APOEL va castiga cu Dudelange, atunci este matematic eliminata. Asta pentru ca adversara ei sta mai bine in meciurile directe, primul criteriu de departajare.

Faptul ca matematic este calificata, nu inseamna ca va intra fara motivatie. Cred ca si jucand acasa, Sevilla n-o sa lase multe spatii de manevra pentru jucatorii campioanei Azerbaijanului. Dincolo de asta, astept sa vad acest lucru si la finalul meciului, cand andaluzii vor pune inca o victorie in dreptul lor. In tur s-a vazut cat se poate de clar diferenta de valoare, Sevilla castigand atunci cu 2-0.

Ponturi fotbal Sevilla vs Qarabag: gazdele castiga, cota 1.40 la Unibet