Ponturi fotbal Serbia vs Luxemburg – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Serbia vs Luxemburg: joi seara, 14 noiembrie, de la 21:45, nationalele Serbiei si Luxemburgului se vor duela in runda a 9-a. Ele se intalnesc in preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

Serbia

Sarbii vor incheia aceasta campanie cu doua meciuri pe terenul propriu. Insa, in ultimul meci se intalnesc cu Ucraina, o echipa calificata matematic la Campionatul European. De asemenea, Mitrovic & Co. se vor duela pentru locul al doilea cu Portugalia, ele fiind despartite de un punct.

Drept urmare, Serbia se afla pe locul al treilea in Grupa B, cu 10 puncte. Trebuie luat in calcul ca adversara ei directa intalneste cele mai slabe echipe din grupa. Nu o sa fie usor, practic, conform cotelor agentiilor de pariuri, pare aproape imposibil. Nu trebuie sa dispere, mai are o sansa in urma Uefa Nations League, a meciurilor de baraj de acolo.

Luxemburg

Una dintre cele mai slabe nationale de fotbal din Europa, Luxemburg dovedeste din nou lucrul acesta. Se afla pe penultimul loc in Grupa B, cu 4 puncte, dar toate au fost luate dupa dubla cu Lituania. In schimb, in fiecare meci pe care l-a avut in compania granzilor grupei, a fost usor depasita si se vede asta prin prisma golaverajului.

In cel mai recent meci, Luxemburg a cedat cu 0-3, in deplasare, in fata Portugaliei. A fost o diferenta reala intre cele doua echipe, cat si a cincea partida consecutiva in care ea nu castiga. Singurul succes a venit in runda inaugurala, atunci cand juca acasa si gratie golurilor lui Barreiro si Rodrigues a castigat.

Poate ca sarbii nu sunt motivati sa mai joace cel mai bun fotbal al lor, dar raman cu o clasa peste Luxemburg. Selectionata gazda stie bine sa puna problema, are jucatori in cele mai puternice campionate din Europa si e de asteptat sa o vedem. Eu cred ca au capacitatea necesara de a castiga la cel putin doua goluri diferenta.

Ponturi fotbal Serbia vs Luxemburg: gazdele castiga la handicap, cota 1.50 la Unibet