Ponturi fotbal Serbia U21 vs Rusia U21 – Preliminarii EURO 2021

ponturi fotbal

Marti 19.11.2019, de la ora 20:00, va avea loc infruntarea Serbia U21 vs Rusia U21, din cadrul preliminariilor EURO 2021.

  • Sarbii au dezamagit in 2019

Serbia U21

Serbia a fost prezenta la EURO 2019, acolo unde s-a facut de ras. Echipa nu a reusit sa treaca de faza grupelor si mai mult decat atat, au pierdut toate duelurile. Acestia au fost invinsi rand pe rand de Austria (scor 0-2), Germania (scor 1-6) si Danemarca, scor 0-2. Nici in actuala campanie de calificare lucrurile nu stau excelent pentru echipa. Acestia au debutat cu un esec chiar in fata Rusiei, 1-0 in deplasare. Mai apoi, gazdele de astazi au remizat cu Letonia (scor 1-1) si au invins-o pe Bulgaria, cu scorul de 1-0. Pentru sarbi a urmat un esec in Polonia si o victorie zdrobitoare cu Estonia, 6-0 pe teren propriu.

  • Rusii au parte de o campanie de calificare excelenta

Rusia U21

De partea cealalta, Rusia U21 detine suprematia in aceasta grupa dupa 5 etape. Acestia si-au inceput aventura cu un 1-0 pe teren propriu, in fata Serbiei. In urmatoarele 2 runde, oaspetii de astazi au remizat cu Bulgaria si Polonia, 0-0 respectiv 2-2. Acum 2 etape, Rusia a invins-o pe Estonia fara emotii in deplasare, scor 5-0. Runda precedenta acestia au inregistrat un nou succes, 2-0 pe teren propriu cu Letonia U21. Cele doua nationale s-au mai intalnit de 3 ori pana in acest moment. Sarbii au reusit sa castige de doua ori pana acum, iar astazi rusii vor incerca sa egaleze acest scor general.

Pentru Serbia aceasta este ultima sansa. Echipa nu mai poate calca gresit si are nevoie de un succes, pentru a mai spera la calificare. De partea cealalta, rusii vor incerca sa isi pastreze fotoliul de lider, intr-o deplasare destul de dificila. Ma astept la o infruntare interesanta, cu ocazii de ambele parti. Voi evita solistii si voi recomanda pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.86 pe care o putem regasi la Unibet in prezent.

Ponturi fotbal Serbia U21 vs Rusia U21

ambele echipe marcheaza, cota 1.86 la Unibet