Ponturi fotbal Serbia U21 vs Polonia U21 – Preliminarii EURO

ponturi fotbal

Vineri 09.10.2020, de la ora 19:00, va avea loc infruntarea Serbia U21 vs Polonia U21, din cadrul preliminariilor Campionatului European.

Serbia U21

Serbia se afla pe locul 4 in grupa 5 de calificare si sansele de a ajunge din nou la turneul final sunt minime. Oricum, in 2019 nationala U21 a Serbiei a facut doar act de prezenta la EURO. O singura victorie au gazdele in ultimele 5 partide de calificare, dupa un 6-0 pe teren propriu cu modesta Estonia.

A urmat insa un esec pe teren propriu, 0-2 in fata Rusiei. In luna Septembrie, Serbia U21 a disputat doua partide de calificare si a scos un singur punct. Este vorba de remiza din Letonia, scor 2-2. La 4 zile distanta, sarbii au cedat pe teren propriu cu Bulgaria, scor 1-2.

Polonia U21

Polonia lupta pentru prima pozitie in grupa, iar cu ajutorul acestui meci ar putea prelua suprematia. Oaspetii se afla pe locul 2 in clasament, cu 16 puncte. Acestia sunt la o lungime in spatele liderului Rusia, insa polonezii au un meci in minus. Acum 2 etape, Polonia U21 pierdea surprinzator in Bulgaria, cu un 3-0 fara drept de apel. In luna Septembrie a acestui an insa, acestia au aratat o alta fata.

Mai intai, alb-rosii au facut instructie cu modesta Estonia in deplasare, pe care au invins-o cu scorul de 6-0. Etapa precedenta, Polonia a trecut la limita de Rusia pe teren propriu, scor 1-0.

Cotele oferite de casele de pariuri online sunt echilibrate, iar Serbia practic nu are un avantaj al terenului propriu. Desi evolueaza acasa, sarbii nu cred ca vor impresiona prea mult. Gazdele se afla in deriva in momentul de fata si nici cel mai optimist suporter nu mai spera intr-o calificare. De partea cealalta, Polonia are nevoie de aceasta victorie pentru a urca pe prima pozitie. Recomand pronosticul “2 solist“, la o cota de 2.75.

Ponturi fotbal Serbia U21 vs Polonia U21

2 solist, cota 2.75 la Betano