Ponturi fotbal Seattle Sounders vs Real Salt Lake – MLS

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs Real Salt Lake: joi dimineata, de la ora 05:00, Seattle Sounders si Real Salt Lake vor juca in meci direct, in semifinalele play-off-ului Conferintei de Vest.

Seattle Sounders

Luna octombrie este una prilenica pentru Seattle Sounders. Practic, este back in business, avand in vedere ca vine acum dupa trei victorii consecutive. Cea mai dulce a fost ultima, din sferturile de finala ale play-off-ului Conferintei de Vest. Dupa un meci nebun, a reusit sa se impuna cu 4-3 in fata lui FC Dallas, Morris fiind marcatorul golului victoriei. A venit in minutul 113, pentru ca in timpul regulamentar a fost 3-3.

Pe locul al doilea la sfarsitul sezonului regulat, Seattle Sounders a incheiat cu un succes atunci. 1-0 a fost scorul meciului cu Minnesota. Tot atunci juca in fata propriilor suporteri, aspect care s-a dovedit exponential in parcursul sau.

  • Echipa probabila: Frei – Leerdam, Torres, Kee-hee- Smith – Roldan, Svensson – Jones, Lodeiro, Morris – Ruidiaz

Real Salt Lake

Acelasi parcurs bun l-a avut Real Salt Lake in finalul sezonului trecut. Aceasta a reusit sa inchida sezonul regulat cu o dubla victorie in fata celor de la Vancouver si Houston Dynamo. A fost suficient sa ramana pe locul al treilea in Conferinta de Vest. De asemenea, in prima partida din play-off s-a comportat la fel de bine, dat fiind faptul ca a evoluat acasa.

Real Salt Lake a dispus cu 2-1 de Portland Timbers, dupa un duel foarte disputat. Kreilach si Savarino au fost oamenii care i-au adus zambetul pe buze antrenorului Freddy Juarez. Diferenta este ca acum va juca pentru prima oara in deplasare, in faza eliminatorie si pleaca cu sansa a doua.

  • Echipa probabila: Rimando – Herrera, Silva, Onuoha, Toia – Luiz, Beckerman – Savarino, Rusnak aird – Kreilach

Am tot pus accentul pe terenul propriu si MLS, asa cum v-am mai spus, este un campionat al gazdelor. Performanta se intampla acolo, cu cele mai bune echipe in rolul de gazda. Acum este randul lui Seattle sa fie si astept sa fie cea care se califica. Si in sezonul regulat s-au infruntat de doua ori, mereu echipa gazda s-a impus fara sa primeasca gol.

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs Real Salt Lake: gazdele castiga, cota 1.70 la Unibet