Ponturi fotbal Scunthorpe vs Walsall – League Two

ponturi anglia

Ponturi fotbal Scunthorpe vs Walsall: joi, 26 decembrie, de la ora 17:00, pe Glanford Park, Scunthorpe si Walsall sunt rivale in runda a 23-a din League Two.

Scunthorpe

Usor favorita conform cotelor la pariuri, Scunthorpe trece printr-o perioada foarte buna. In runda anterioara, jucata cu putine zile in urma, a dispus cu 1-0 de Grimsby. Cu atat mai mult cand acel meci s-a jucat pe teren strain, acolo unde nu se poate lauda cu cifre excelente.

A fost a sasea victorie din ultimele sapte confruntari, dispute in care n-a pierdut. Cinci dintre ele s-au disputat in League Two, iar alte doua in meciuri din EFL Trophy, o copetitie destinata echipelor din ligile inferioare. Cu toate astea, ea se afla abia la mijlocul clasamentului, pe locul 12, cu 28 de puncte.

Walsall

Ocupanta locului al 16-lea, cu 24 de puncte, Walsall are unul dintre cele mai slabe ofensive din League Two. A inscris pana acum 19 goluri, ceea ce este foarte putin si pentru o formatie de mijlocul clasamentului.  Cu toate acestea, trece printr-o perioada foarte buna, in care a ramas neinvinsa de cinci etape.

In ultima luna a reusit sa obtina trei rezultate de egalitate si alte doua victorii. Cu cateva zile in urma, Walsall a jucat excelent pe terenul celor de-a doua clasata. Meciul cu Exeter s-a terminat 3-3, asta dupa ce ea a condus cu 3-0, inca dupa prima jumatate de ora.

Cum ambele trec printr-o perioada foarte buna, cu care nu s-au mai intalnit de la inceputul sezonului, cred ca vor juca spectaculos. Ele isi doresc sa se impuna din nou si probabil ca vor juca cu garda jos, nestiind sa gestioneze faza de aparare. In tur a fost 1-0 pentru Walsall, asta in conditiile in care meciul a avut multiple ocazii.

Ponturi fotbal Scunthorpe vs Walsall: peste 2,5 goluri, cota 1.97 la Betano