Ponturi fotbal Scotia vs Kazakhstan – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Scotia vs Kazakhstan: marti seara, incepand cu ora 21:45, pe Hampden Park, selectionatele Scotiei si Kazakhstanului se vor duela in meci direct. Este etapa cu numarul 10 din cadrul calificarilor pentru Campionatul European din 2020. Ele sunt componente din Grupa I.

Scotia

Dupa patru infrangeri la rand, scotienii s-au adunat si au reusit sa puna in dreptul lor doua victorii. Drept pentru care au si urcat putin in clasament, asta dupa ce le-au pus la respect pe San Marino (6-0) si Cipru (2-1). Astfel, selectionata insulara abordeaza ultima etapa a calificarilor de pe locul al treilea, cu 12 puncte. Departe de primele doua intalniri, mai este o sansa la calificare, dar asta vine in play-off-ul din primavara.

De asemenea, faptul ca Scotia va evolua din nou pe terenul propriu este de bun augur pentru ea. O zic pentru ca in cele patru asemenea intalniri a reusit sa castige doua dintre meciuri. Alte doua au fost infrangeri, dar pot spune ca sunt usor de explicat, fiind in fata unor echipe favorite, Rusia si Belgia.

Kazakhstan

Si ea invingatoare in runda anterioara, Kazakhstan a reusit in etapa anterioara sa dispuna cu 3-1 de San Marino. A fost un succes care o tine pe penultimul loc, cu zece puncte. Tot atatea pucnte are si Cipru, echipa care sta mai bine din toate punctele de vedere. Deplasarile au tras-o destul de mult in jos si asta se vede prim prisma clasamentului.

Cu alte cuvinte, Kazakhstan are o singura victorie in asemenea postura. Asta a venit in runda anterioara, in fata uneia dintre cele mai slabe echpe din aceste preliminarii. Pe de alta parte, a luat gol de fiecare data si asta trebuie sa-i puna un mare semn de intrebare. Pana si San Marino i-a inscris, ceea ce nu este deloc putin.

Cu probleme defensive de o parte si de cealalta, nu m-ar mira ca acum sa avem un succes la scor al scotienilor. Asta si ca o revansa dupa esecul suferit in tur, atunci cand a pierdut cu 0-3 in disputa din Kazakhstan.

Ponturi fotbal Scotia vs Kazakhstan: gazdele castiga, cota 1.50 la Betano