Ponturi fotbal SCM Gloria vs Dunarea Calarasi – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal SCM Gloria vs Dunarea Calarasi: sambata, de la ora 11:00, pe Municipal, la Buzau, SCM Gloria si Dunarea Calarasi vor avea meci in runda cu numarul 18 din Liga 2.

SCM Gloria

Inceputul de sezon a fost unul destul de bun pentru buzoieni. Acestia au jucat bine, fiind chiar si lideri pentru cateva runde. Totusi, de ceva timp a inceput decaderea si lucrul acesta si-a spus cuvantul, dovada ca are o singura victorie in ultimeel opt etape. A fost un succes cu Farul Constanta, in urma unei dispute avute pe Municipal.

In runda anterioara si-a aratat clar limitele in compania unei echipe cu pretentii la castigarea titlului. Meciul UTA Arad vs SCM Gloria a fost clar transat de catre echipa gazda, 3-0 fiind scorul. Astfel, s-a ajuns la trei infrangeri consecutive, meciuri care atarna greu in ceea ce priveste clasamentul. Ea se afla pe 12, cu 20 de puncte, la o singura lungime avans fata de prima ecipa care merge in Liga 3.

Dunarea Calarasi

Situatia Dunarii Calarasi este una dificila. Ea este pe locul 13, cu 19 puncte, la egalitate cu alte trei echipe. Astfel, un nou eventual esec o poate aduce sub linia rosie, acolo unde nu si-a dorit niciodata sa ajunga. Mai mult, trebuie sa faca ceva pentru a nu mai face greseli defensive, care au aparut si in runda anterioara.

La mijlocul acestei saptamani a fost un joc  in runda intermediara, acolo unde n-a avut replica pentru FC Arges. Meciul acela s-a terminat 1-2, toate golurile venite au aparut dupa pauza. Un nou joc in deplasare, cu echipa intr-o situatie delicata, nu pare sa fie jocul pe care-l visa.

Situatia celor doua echipe nu este una deloc roza. Clar acest lucru trebuie sa le puna in garda, cu atat mai mult cand vorbim despre un posibil loc de retrogradare. Acolo ar putea sa ajunga dupa un nou eventual esec.  De aici cred ca meciul o sa fie unul gandit bine tactic, cu putine goluri.

Ponturi fotbal SCM Gloria vs Dunarea Calarasi: sub 2.5 goluri, cota 1.80 la Betano