Ponturi fotbal  Schalke vs Stuttgart – Bundesliga

Ponturi fotbal  Schalke vs Stuttgart – Bundesliga
Ponturi fotbal  Schalke vs Stuttgart – sursa foto: facebook Schalke

Ponturi fotbal  Schalke vs Stuttgart – Bundesliga

Vineri, in prima partida a etapei cu numarul 6 din Bundesliga, Schalke infrunta VFB Stuttgart. Meciul are fluierul de start cu incepere de la ora 21:30.

Schalke

Resemnata, asa a abordat Schalke Revierderby, un duel in care a mers pe Signal iduna Park. Drept urmare, a pierdut la scor de neprezentare in fata Borussiei Dortmund, la finalul unei partide in care nici nu a marcat. Nu a reusit nici macar nu a reusit sa trimita un sut pe spatiul portii adverse. In consecinta, minerii raman pe loc de retrogradare, se afla pe locul 17, cu 1 singur punct.

Mai presus, ramane echipa cu cele mai putine goluri inscrise pana in momentul de fata. A punctat in doua randuri, dar in schimb adversarii i-au aplicat o corectie in adevarat sens al cuvantului si astfel, a scos mingea din poarta de 19 ori.

  • Echipa probabila: Rönnow – Ludewig, Sane, Nastastic, Oczipka – Mascarell (c), Bozdogan – Harit, Uth, Raman – Paciencia

VFB Stuttgart

Evolutia svabilor nu a fost inctocmai cea mai buna, dar cumva au reusit cumva sa plece neinvinsi din jocul cu FC Koln. Jocul acela s-a terminat 1-1, cu Orel Mangala unic marcator pentru proaspat promovata. In conditiile acestea ramane cu cel putin un gol inscris in fiecare duel disputat, pana si in singurul esec suferit , 2-3 cu Freiburg.

Oricum, evolutia lui VFB o face sa ramane pe loc de cupa europeana. Ocupa pozitia a 5-a, cu 8 puncte, la egalitate cu alte trei formatii, dar are cel mai bun golaveraj dintre toate acele formatii. Mai presus decat atat are doua victorii obtinute in cele doua deplasari deja avute in aceasta stagiune.

  • Echipa probabila: Kobel – Stenzel, Karazor, Kempf – Gonzalez, Mangala, Endo, Coulibaly – Didavi, Castro (c) – Kalajdzic

Sunt adversare vechi, dar situatia de fata este una dificila si lucrul acesta ma astept sa isi spuna cuvantul. Schalke va face tot ceea ce poate sa nu piarda si astfel, probabil ca in contextul asta o sa sacrifice si spectacolul. In acelasi timp, lui VFB nu cred ca i-ar surade sa ramana neinvinsa, fie sa plece de la Gelsenkirchen si cu un punct.

Ponturi fotbal Schalke vs Stuttgart: sub 2.5 goluri, cota 1.43 la Betano