Ponturi fotbal – Sarpsborg 08 – Malmo FF – 25.10.2018

Un duel al tarilor nordice care-si trimit echipele in Europa League, are loc joi seara, de la ora 22:00, pe “Sarpsborg Stadion”, intre Sarpsborg 08 – Malmo FF.

Sarpsborg 08 este la prima ei aparitie in Europa League, iar faptul ca nu face cel mai bun sezon al ei este pus si pe faptul ca se simte obligata sa alinieze cele mai bune formatii si in campionatul intern, cat si in cupele europene. Pe de alta parte, este liderul Grupei L, asta dupa ce a reusit in ultimele doua saptamani sa castige cu 3-1 contra lui Genk, avand mereu aportul terenului propriu. Pare ca a fost singurul succes din ultimele noua meciuri si asta pentru ca in ultimele etape din campionat a fost mereu supusa problemelor si acest lucru a venit ca o consecinta si a participarii in cupele europene, o experienta noua pentru ea.

Malmo FF cred ca este preocupata mai mult de o clasare pe podiumul Allsvenskan, liga care se apropie de final si unde are de recuperat destul de multe puncte. A avut un meci foarte greu in runda trecuta, contra celor de la Hammarby si asta ar putea sa-i dauneze. Mai mult decat atat, suedezii profita si de faptul ca sunt angrenat intr-o grupa cel putin ciudata, toate echipele din Grupa I au acumulat cate trei puncte. Malmo a inceput slab, cu o infrangere in fata lui Genk (0-2), pentru ca mobilizarea din meciul cu Besiktas sa fie una exemplara, un autogol al turcilor si transformarea unei lovituri de la 11 m venita din partea lui Marcus Rosenberg, au stabilit scorul acelui meci, 2-0.

Cred ca ambele au castigat in etapa trecuta nu pentru ca au fost neaparat mai bune, ci pentru ca au intalnit adversare care le-au subestimat si au intrat pe teren foarte degajate Totusi, avand in vedere ca acum Malmo a avut un meci greu, cred ca o sa puna accentul mai mult pe defensiva si acest lucru sa dauneze spectacolului, iar meciul sa se termine din nou cu cel mult doua reusite, asa cum des s-a intamplat de cand a venit antrenorul neamt, Uwe Rosler.