Ponturi fotbal San Marino vs Rusia – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

San Marino vs Rusia. Cele doua isi vor incheia campania de calificare cu un duel ce va avea loc astazi – 19 Noiembrie – de la ora 21:45.

Discrepanta uriasa intre cotele celor doua formatii

  • San Marino

Despre San Marino nu sunt prea multe lucruri de adaugat. Acestia reprezinta una din cele mai modeste nationale nu doar din Europa, ci de pe mapamond. Iar aceasta campanie de calificare ne dovedeste acest lucru. Gazdele se situeaza pe ultima pozitie a clasamentului grupei I, cu 0 puncte acumulate in 9 etape. Acestia au reusit sa marcheze un singur gol si ATENTIE – au incasat nu mai putin de 46. Etapa precedenta s-a intamplat “fericitul” eveniment in care San Marino a marcat, in esecul cu 1-3 de pe teren propriu cu Kazakhstan. Va fi o noaptea grea pentru San Marino, pentru ca in turul din Rusia echipa a pierdut cu scorul de 9-0.

Grupa lejera pentru Rusia

  • Rusia

Treburile erau clare in aceasta grupa, cu Belgia dominand categoric si adjudecandu-si prima pozitie fara probleme. In ceea ce priveste locul 2, Rusia nu a avut nici cea mai mica emotie, iar adversarii au fost modesti. Acestia au terminat in fata celor din Scotia, Cipru, Kazakhstan si San Marino, iar acum se pregatesc de EURO 2020. Doar doi pasi gresiti au facut oaspetii in aceste preliminarii, exact.. in fata Belgiei. Acestia au fost invinsi cu 3-1 in deplasare si cu 1-3 pe teren propriu, acum cateva zile. In rest, sfert-finalista de la Cupa Mondiala din 2018 a defilat si a castigat toate partidele. A. Dzyuba are 9 goluri inscrise pana in acest moment si azi are o oportunitate perfecta de a trece peste nume precum Harry Kane sau Cristiano Ronaldo.

Cele doua nationale s-au mai intalnit de 3 ori pana acum si de fiecare data Rusia s-a impus lejer. Acestia au castigat cu 4-0, 7-0 respectiv 9-0, iar diseara cred ca vom vedea din nou show. Rusia se poate delzantui in acest ultim duel din calificari si poate lua un avantaj moral important, pentru turneul final de vara viitoare. Cota pentru minim 5 goluri marcate in meci este in prezent de 1.40 la Unibet – asadar va invit sa o incercati si sa o plasati pe Biletul Zilei.

Ponturi fotbal San Marino vs Rusia

peste 4.5 goluri, cota 1.40 la Unibet