Ponturi fotbal San Marino vs Gibraltar – Liga Natiunilor

Ponturi fotbal San Marino vs Gibraltar – Liga Natiunilor
Ponturi fotbal San Marino vs Gibraltar – Liga Natiunilor - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal San Marino vs Gibraltar – Liga Natiunilor

Sambata, de la ora 16:00, la Serravalle, San Marino si Gibraltar vor avea meci direct, duel din cadrul etapei cu numarul 5 din Liga D, Grupa 1.

San Marino

Pleaca cu sansa a doua, iar Betano ofera ocota de 5.95 pentru un aventual succes al formatiei San Marino. Are probleme pana si in fata unor echipe modeste, cum sunt Gibraltar si Liechtenstein, alaturi de care formeaza grupa. Este pe ultimul loc, cu un singur punct, ea fiind si singura echipa fata gol marcat.

Nu se descurca nici in meciurile amicale. La mijlocul acestei saptamani si-a incercat norocul cu Letonia. Meciul s-a jucat pe teren propriun, iar acolo a fost depasita complet de adversara ei. 0-3 a fost scorul acelei confruntari, asta dupa 0-1 inca de la pauza.

Gibraltar

S-a incalzit pentru meciul de sambata si a facut-o intr-un duel amical jucat in Bulgaria. Nu s-a putut ridicat la nivelul adversarului si la final s-a vazut invinsa cu 3-0. Meciul era deja transat inca de la pauza, atunci cand s-au inscris cele trei reusite ale bulgarilor.

Ei bine, Gibraltar in deplasare sau acasa s-a descurcat bine in grupa aceasta din Liga Natiunilor. Evolutia a fost una buna, iar nivelul jocului i-a adus rezultate bune. Dupa doua partide deja disputate in grupa se afla pe primul loc. Gibraltar este singura formatie cu punctaj maxim si un meci mai putin decat celelalte doua rivale.

Si in tur, in ciuda acelui 1-0 pentruGibraltar, dar statisticile au fost net in favoarei acesteia. San Marino a avut 0 suturi pe poarta si o posesie demna de o echipa mica, exact asa cum este.  Cu alte cuvinte, oaspetii isi merita din plin cota de favoriti si voi merge pe mana lor. Joaca un fotbal mai bun comparatie cu celelalte formatii din grupa.

Ponturi fotbal San Marino vs Gibraltar: victorie Gibraltar, cota 1.73 la Betano