Ponturi fotbal Salford vs Swindon – League Two

ponturi anglia

Ponturi fotbal Salford vs Swindon; sambata, de la ora 17:00, Peninsula Stadium este locul unde se joaca Salford vs Swindon, meci din runda a 18-a din League Two.

Salford

In ultimele opt meciuri a cunoscut un singur esec si acela intr-un meci din deplasare. La mijlocul acestei saptamani a trecut cu 2-0 de Tranmere, castigandu-si grupa din EFL Trophy. Acela a fost al cincilea joc consecutiv in care nu pierde, desi a jucat in trei competitii diferite. In chiar cel mai recent meci din League Two a dispus cu 2-1 de Newport, intr-o deplasare.

La mijlocul clasamentului, Salford nu are presiunea rezultatului. In acest moment se afla pe locul 11, cu 24 de puncte, intre ea si ultimul loc care merge in play-off sunt trei lungimi. Drept urmare, potential exista, dar are nevoie sa faca o impresie buna, pentru ca are un -4 in dreptul golaverajului. Apararea este punctul slab, a luat deja 25 de goluri.

Swindon

Pe locul al treilea in acest moment, daca acum s-ar termina campionat, Swindon ar promova. Are 30 de puncte, unul mai putin decat liderul la zi. In schimb, are acelasi numar de puncte precum Bradford City si Crewe Alexandria. Mai mult decat atat, in ultimele trei confruntari a pus in dreptul ei victorii pe linie, asta in meciurile din campionat.

Asta pentru ca in cel mai recent duel, disputat la mijlocul acestei saptamani, a pierdut cu Bristol Rovers. 0-1 a fost scorul acelui meci, dar s-a jucat in EFL Trophy, o competitie destinata echipelor din ligile inferioare. De asemenea, ea a pierdut toate meciurile jucate acolo, si au fost trei la numar.

Nu s-au mai intalnit pana acum, dar asa cum s-au prezentat in ultimele runde, par ca stiu sa joace fotbal pentru o asemenea liga. Totusi, Salford are probleme in defensiva si fix de acest lucru ma voi lega in recomandarea mea pentru acest duel. Am sa merg pe un meci in care oaspetii nu vor pierde, avand in vedere si forma lor de moment, dar si atacul care stie sa puna mereu problema.

Ponturi fotbal Salford vs Swindon; oaspetii castiga, cota 2.38 la Unibet