Ponturi fotbal Saint Etienne vs Montpellier – Ligue 1

116
Ponturi fotbal Saint Etienne vs Montpellier - LIgue 1

Ponturi fotbal Saint Etienne vs Montpellier: vineri seara, de la ora 21:45, pe “Geoffroy-Guichard” se va disputa primul meci al rundei cu numarul 36, Saint Etienne vs Montpellier. Meciul este televizat, se poate viziona pe Digi Sport 4.

La un punct de Champions League

Saint Etienne este cea mai in forma echipe din ultima luna, reusind sa ramana neinvinsa in ultimele sape etape. A reusit in tot acest timp sa inscrie cel putin doua goluri de fiecare data. Mai mult decat atat, in runda anterioara a obtinut o victorie importanta. A fost 3-2 pe terenul celor de la AS Monaco. Datorita acestei perioade bune, a urcat pe locul 4, cu 62 de puncte, la unul in spatele echipei de pe locul trei, Lyon.

  • Alb-verzii joaca bine si pe terenul propriu, sunt pe locul secund intr-un clasament al acestor infruntari. In decursul timpului, din 17 meciuri, Saint Etienne si-a trecut in cont 38 de puncte.

Montpellier poate reduce din handicap

Cu toate ca sansele ei de a urca in clasament sunt mici, ar putea face ca finalul sa fie unul atragator. In ultimele patru runde, aceasta nu a pierdut, bifand un rezultat de egalitate si alte trei victorii. Dupa trei victorii consecutive, in runda anterioara a facut 1-1 cu Amiens, intr-un duel in care Florent Mollet a inscris.

  • Datorita jocului bun avut inca de la startul sezonului, Montpellier se afla pe locul 5, cu 55 de puncte. Sunt sapte lungimi intre ea si Saint Etienne, in conditiile in care mai sunt noua puncte pana la finalul sezonului.  De altfel, jucand in deplasare a fost usor accesibila, a luat cel putin un gol in ultimele cinci asemenea infruntari.

Ambele echipe sunt intr-o forma buna, dar Saint Etienne joaca mult mai convingator. Motivatia in plus de a urca pe podium probabil ca o sa conteze intr-o masura importanta. De asemenea, Montpellier are si probleme cand joaca in deplasare, primeste goluri relativ usor. In schimb, gazdele marcheaza des, au dat cel putin doua goluri in ultimele sapte confruntari din Ligue 1. Daca se pastreaza nivelul jocului pe care l-a prestat ASSE, victoria ei are mari sanse de reusita.

Ponturi fotbal Saint Etienne vs Montpellier: gazdele castiga, cota 1.66 la Unibet