Ponturi fotbal Sabanas vs Juventus Managua – Liga Primera

ponturi fotbal

Duminica – 19 Aprilie – de la ora 00:00, va avea loc infruntarea Sabanas vs Juventus Managua, din ultima runda a sezonului regulat din Nicaragua.

Primera Divizia , Nicaragua
18 aprilie 2020
Las Sabanas CF23:00Juventus Managua

Sabanas

Sabanas este lanterna rosie din Liga Primera, cu 11 puncte adunate in 17 runde. Echipa mai poate spera sa paraseasca aceasta ultima pozitie, insa are nevoie de un succes. Ocotal e la 2 puncte deasupra lor, iar misiunea acestora e una dificila la Chinandega. Revenind la Sabanas, ei bine gazdele de astazi au cea mai slaba ofensiva a campionatului. Doar de 10 ori au gasit drumul catre poarta adversa acestia, in 17 etape. Runda precedenta, Sabanas a pierdut pentru a doua oara la rand si pentru a 10-a oara in actuala stagiune. Este vorba de un 2-0 in deplasarea de la Ferretti.

PARIAZA PE NICARAGUA CU UN BONUS DE 500 RON!!

Juventus Managua

De partea cealalta, Juventus ocupa pozitia a 6-a a clasamentului din Liga Primera. Este ultimul loc de play-off, iar diferenta fata de Chinandega este de doar 2 puncte. In aceste conditii, Managua nu isi permite sa se relaxeze la noapte si trebuie sa joace la victorie. Acum 2 runde, Juve izbutea un succes pe teren propriu, dupa un 3-0 fara drept de apel cu Real Madriz. Mai apoi insa, acestia au ratat sansa de a elimina orice dubiu. Juventus Managua a pierdut la limita in propriul fief, 0-1 cu Ocotal. A. Somarriba este omul cheie al oaspetilor, argentinianul avand 5 goluri inscrise pana in acest moment.

Juventus Managua e o formatie modesta pe teren strain. Echipa nu a mai castigat in deplasare din August 2019, iar misiunea lor astazi e una dificila. De altfel, la singura lor deplasare pe terenul celor de la Sabanas, acestia au remizat alb. De partea cealalta, gazdele vor sa isi ia adio de la Clasura cu capul sus si sa incerce sa paraseasca subsolul clasamentului. Recomand pronosticul “ambele echipe marcheaza“, la o cota de 1.68.

Ponturi fotbal Sabanas vs Juventus Managua

ambele echipe marcheaza, cota 1.68 la Betano