Ponturi fotbal Rouen vs Metz – Cupa Frantei

ponturi franta

Luni 6 Ianuarie 2020, incepand cu ora 21:55, va avea loc infruntarea Rouen vs Metz, din cadrul rundei a 3-a a Cupei Frantei.

Cupa Franței, Franța
06 ianuarie 2020
FC Rouen 189921:55Metz

Diferenta mare de valoare

  • Rouen

Rouen evolueaza in liga a 4-a in acest moment, un campionat de semi-amatori. Gazdele se afla insa pe prima pozitie a clasamentului si incearca sa promoveze in a 3-a divizie. Echipa a adunat 34 de puncte in 15 etape, suferind o singura infrangere pana in acest moment. Este vorba de un 1-3 pe teren propriu suferit in fata celor de la Chartres. In utlima runda din anul 2019, Rouen a primit vizita celor de la Oissel. Cele doua formatii au remizat cu scorul de 2-2. In runda precedenta a Cupei Frantei, gazdele au invins-o pe Orleans pe teren propriu, cu scorul de 1-0. A. Rogie a marcat unicul gol in minutul 86, din penalty.

A 3-a intalnire dintre cele doua

  • Metz

Cele doua formatii s-au mai intalnit in doua dueluri oficiale, in sezonul 2012/2013. Atunci, ambele evoluau in National, al 3-lea esalon fotbalistic al Frantei. Fiecare castiga pe teren propriu cu scorul de 1-0, insa de atunci s-au schimbat multe lucruri. Metz a evoluat enorm si in prezent evolueaza la cel mai inalt nivel, in timp ce Rouen se zbate in mediocritate. In prezent, oaspetii se afla pe pozitia a 17-a a clasamentului din Ligue 1, cu 17 puncte acumulate in 19 runde. E o situatie putin disperata pentru oaspeti, care sunt la un singur pas de “zona rosie”. Cel mai bun om al echipei este H.M. Diallo, africanul reusind sa marcheze de 10 ori in campionat.

E un duel destul de interesant, pentru ca se anunta un duel mai echilibrat decat o arata cotele. Metz e o formatie mai valoroasa, insa din punct de vedere moral echipa este la pamant. De partea cealalta, Rouen e o formatie modesta ce nu are nimic de pierdut si cred ca va evolua fara presiune. Gazdele isi vor incerca norocul astazi, in fata propriilor spectatori. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.90.

Ponturi fotbal Rouen vs Metz

peste 2.5 goluri, cota 1.90 la Unibet