Ponturi fotbal Romania U21 vs Malta U21 – Preliminarii EURO

ponturi fotbal

Romania U21 vs Malta U21. Nationala lui Adrian Mutu are o partida facila Marti 13 Octombrie 2020, de la ora 20:00.

Romania U21 vs Malta U21 – luna foarte slaba pentru nationalele lui Mutu & Radoi

Tricolorii mici si-au complicat existenta etapa trecuta, pe terenul reprezentativei U21 din Ucraina. Nationala lui Adrian Mutu a mers cu o atitudine defensiva la Kiev si pana la urma echipa a fost taxata. In minutul 80 Buletsa a transformat de la punctul cu var, dupa un penalty controversat. Chiar si asa, ramane evolutia modesta a tricolorilor mici, care acum au din nou emotii in privinta calificarii la turneul final.

In turul din Malta, disputat in luna Septembrie, Romania U21 s-a impus cu scorul de 3-0. Astazi, Adrian Mutu va avea prima sa partida pe teren propriu, dupa deplasarile din Finlanda, Malta si Ucraina.

Echipa probabila: Vlad – Harut, Pascanu, Ghita, Boboc – Olaru, Martin, Ciobanu – Man, Costache, Morutan

Malta U21

Dupa cum era de asteptat, Malta este codasa acestei grupe. Cu doar 2 goluri inscrise si 21 incasate, alb-rosii nu au putut emite pretentii serioase. Totusi echipa a reusit sa obtina un punct, dupa o remiza alba inregistrata in Irlanda de Nord. Au urmat insa infrangeri pe banda rulanta pentru aceasta echipa modesta.

Etapa trecuta, Malta a fost aproape sa ofere un adevarat soc. Nationala a deschis scorul in minutul 52 al partidei cu Danemarca. Nordicii insa au intors rezultatul si s-au impus insa in cele din urma cu scorul de 3-1.

Intr-o astfel de partida nu ne putem raporta la solisti. Casele de pariuri online  ofera cu greu o cota ce depaseste 1.05 pentru victoria gazdelor. Este si normal, tinand cont de diferenta de valoare uriasa. Baietii lui Adrian Mutu au de luat o revansa fata de suporterii de acasa si trebuie sa castige la pas astazi. Dupa esecul din Ucraina, toata lumea se asteapta sa vada o echipa ultra-ofensiv. Cred ca poarta oaspetilor va avea mult de suferit, asadar recomand pronosticul “1 pauza / 1 final & peste 2.5 goluri“.

Ponturi fotbal Romania U21 vs Malta U21

1 pauza / 1 final & peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano