Ponturi fotbal Romania U21 vs Finlanda U21 – Calificari Euro 2021

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Romania U21 vs Finlanda U21: joi este meci de fotbal in Romania, pe stadionul “Anghel Iordanescu”, Romania U21 intalneste Finlanda U21. Este un mec din Grupa 8 de calificare la Campionatul European din 2021.

Romania U21

Dupa esecul din Danemarca, atunci cand Mirel Radoi s-a invinovatit pentru selectia facuta, Romania U21 s-a mobilizat. Aceasta a reusit sa castige urmatoarele doua intalniri, ddrept pentru care este pe 3 in Grupa 8, cu sase puncte. In cele doua confruntari a evoluat pe terenul propriu, de fiecare data 3-0, cu Ucraina, cat si cu Irlanda de Nord.

Totodata, selectionata de tineret a Romaniei este echipa cu cele mai bune cifre in meciurile de acasa. In doua asemenea jocuri a reusit sa iasa in evidenta aratandu-si suprematia in disputele cu rivalele ei. Este si foarte adevarat ca a fost superioara, intalnind si echipe care, parca au venit stiind ce urmeaza sa se intample.

Finlanda U21

Nordicii au o sansa buna de a trece pe primul loc. In prezent, ei ocupa locul al doilea, cu 7 puncte, cu doua lungimi mai putine decat Danemarca, liderul la zi. Este si foarte greu sa tina pasul cu echipele cu pretentii, si asta o zic rezultatele. In runda anterioara a fost depasita la toate capitolele de danezi, in fata carora s-a inclinat cu 0-1.

De asemenea, Finlanda U21 are un meci in plus fata de Romania si Danemarca , singurele care au cel putin doua victorii in aceasta grupa. Unul singur dintre aceste meciuri au avut loc pe teren strain, acolo castiga cu 2-0 in fata Ucrainei. Onni Valakari este unul dintre cei mai buni marcatori. Jucatorul lui Tromso a inscris trei din cele sapte goluri ale Finlandei in aceste preliminarii.

De-a lungul timpului, nationalele Romaniei si Finlandei de tineret si-au mai masurat fortele si atunci tricolorii mici castigau identic ambele infruntari, 1-0. Drept urmare, este normal sa vedem ca Mirel Radoi & Co. sunt cotati cu prima sansa la agentiile de pariuri. Chiar cred ca merita sa fie asa, in special cand meciul are loc pe teren propriu.

Ponturi fotbal Romania U21 vs Finlanda U21: gazdele castiga, cota 1.53 la Unibet