Ponturi fotbal – Rodinghausen – Bayern – Cupa Germaniei – 30.10.2018

Cu siguranta unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri care au luat in saisprezecimile Cupei Germaniei se joaca pe “Stadion An der Bremer Bruck”, iar acolo se vor infrunta Rodinghausen – Bayern. Meciul va incepe de la ora 21:45.

Rodinghausen provine din vest, este o echipa care lupta cu brio in Regionalliga Vest, o competitie considerata de amatori. Acolo ocupa locul 5, are 24 de puncte, dar departe de singurul loc care asigura participarea in playoff si implicit, ofera posibilitatea de a juca pentru a promova in liga a treia. Aceasta a fost una dintre putinele surprize ale fazei anterioare a Cupei Germaniei, cand a reusit sa treaca in prelungiri de formatia de liga secunda Dynamo Dresda. Maximilian Hippe a inscris golul victoriei in minutul 120+3.

Simo Engelmann, atacantul in varsta de 29 de ani a dat cele mai multe goluri pana in acest sezon, desi a evoluat in cinci infruntari, si-a trecut numele pe tabela de opt ori.

Rodinghausen: Heimann – Velagic, Flottmann, Wolff, Engel – Meyer, F. Kunze, Pfanne, Schlottke – Lunga, Engelmann

Bayern Munchen este multipla castigatoare de Cupa Germaniei, desi ultima data s-a impus in 2015/2016, are 18 titluri si asta o pune pe primul loc intr-un astfel de clasament. Angrenata pe trei planuri, a inceput sa ofere din nou siguranta de care avea nevoie pentru a putea face ce toata lumea asteapta, sa cucereasca cel putin cupa si campionatul. In primul tur al Cupei Germaniei a jucat cu o formatie pe care putea oricand sa o foloseasca si in Champions League, cu Ribery, Robbn, Lewandowski si Muller. Mai mult, Robert Lewandowski a fost jucatorul care a inscris unicul gol al meciului cu amatorii de la Drochtersen/Assel.

Bayern Munchen:  Neuer – Kimmich, Süle, Martinez, Rafinha – Thiago – Gnabry, Müller, Sanches, Ribery – Wagner

Diferenta prea mare de valoare intre cele doua echipe, dar pentru Bayern s-a dovedit ca nu este important sa faca scor, ci sa joace la un nivel care sa o puna in garda pentru saptamana aglomerata care urmeaza sa vina, deoarece din nou o sa aiba parte de jocuri din trei in trei zile. Una peste alta, nu dau nici 10% sanse gazdelor, iar in consecinta nici un astept sa se apropie de poarta bavarezilor.