Ponturi fotbal Rodez vs Chateauroux – Ligue 2

ponturi franta

Vineri 10 Ianuarie, de la ora 21:00, va avea loc partida Rodez vs Chateauroux, din cadrul rundei a 20-a a ligii secunde franceze.

Ligue 2, Franța
10 ianuarie 2020
Rodez21:00Châteauroux
  • A doua infruntare oficiala dintre cele doua

Rodez

Rodez si Chateauroux s-au mai intalnit o singura data pana in acest moment, intr-un meci oficial. In luna August a anului trecut, cele doua remizau alb pe terenul celor de la Chateauroux. Aceasta lipsa a duelurilor directe se datoreaza gazdelor, care au evoluat doar in esaloanele inferioare ale Frantei pana in acest moment. In prezent, Rodez ocupa pozitia a 12-a a clasamentului din Ligue 2, cu 21 d epuncte acumulate in 19 runde. Gazdele au 4 infrangeri suferite in precedentele 5 etape de campionat si vorbim de o forma foarte slaba. Etapa precedenta, Rodez a fost invinsa de catre Grenoble, 2-1 in deplasare. Echipa a inceput cu un esec si anul 2020, 2-1 pe terenul celor de al Athletico M, intr-un duel de cupa.

  • Forma slaba a oaspetilor

Chateauroux

Desi e un nume mai sonor in fotbalul francez, Chateauroux mi se pare la acelasi nivel cu adversara sa. Echipa e intr-o continua scadere de forma si nici nu putem vorbi de o promovare in Ligue 1. O singura victorie au obtinut oaspetii in ultimele 5 runde, dupa un 2-1 pe terenul celor de la Le Mans. Acest succes a fost urmat de o remiza pe teren propriu, 1-1 cu Sochaux. In ultimele 2 etape de campionat, Chateauroux a incasat nu mai putin de 7 goluri. Acestia au fost invinsi de catre Nancy cu scorul de 2-1 si de catre Guingamp cu scorul de 5-1.

Rodez porneste cu prima sansa in acest moment, avand un seozn mai bun decat adversara sa. Desi nu au experienta, gazdele au 3 puncte deasupra celor de la Chateauroux, care sunt la un pas de retrogradare. Ma astept sa vad o partida anosta, lipsita de spectacol. Oaspetii au inscris doar 12 goluri in 19 runde, asadar din partea lor nu ne putem astepta la prea multe incursiuni in ofensiva. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Rodez vs Chateauroux

sub 2.5 goluri, cota 1.60 la Unibet