Ponturi fotbal Ripensia Timisoara vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

Ponturi fotbal Ripensia Timisoara vs Petrolul Ploiesti este un meci de importanta din runda cu numarul 35 din Liga 2, partida urmand sa aiba loc joi, de la ora 20:00.

Sursa foto: doarpetrolul.ro

Ripensia are un final linistit de sezon

Datorita rezultatelor obtinute de-a lungul sezonului, Ripensia poate sa stea linistita. Aceasta este salvata de la retrogradare, aflandu-se pe locul 9, cu 45 de puncte. Are un golaveraj negativ, a luat cu cinci goluri mai putine decat a reusit sa inscrie. Unul dintre rezultatele mai slabe a avut loc in etapa trecuta, cand a pierdut cu 1-2, in fata celor de la FC Arges.

Echipa a inceput sa joace mai bine, poate si lipsa presiunii si-a spus cuvantul. Astfel, in ultimele cinci runde, a dat cel putin un gol in patru dintre ele. In acest timp a reusit o victorie de efect, 3-2 cu Universitatea Cluj, meci sustinut in deplasare.

Petrolul sta la mana rezultatelor

Prahovenii sunt intr-o situatie delicata si au nevoie de mare noroc pentru a spera la un loc pe podium. Ei ocupa locul al patrulea, cu 68 de puncte, cu patru mai putine decat Universitatea Cluj, echipa de pe locul trei. De asemenea, moralul este la cel mai inalt nivel posibil, “lupii galbeni” reusind in ultimele doua runde sa-si surclaseze adversarul.

Dupa 3-0 in deplasarea de la Constanta, 3-0 cu Farul, a reusit in urma cu cateva zile sa faca scorul campionatului. Petrolul Ploiesti s-a impus cu 9-1 in fata lanternei rosii, Dacia Unirea Braila, mecul jucandu-se pe terenul propriu. La fel de sigura pe ea a fost si in deplasare, acolo unde s-a impus in trei din ultimele patru confruntari, insa a dat gol de fiecare data.

Meciul din tur a fost o victorie in stil italian, Petrolul castigand cu 1-0. N-a fost deloc usor sa faca asta, cum nu ma astept sa fie nici joi. Totusi, nici nu putem sa facem abstractie despre obiectivele pe care cele doua formatii le au si despre loturile pe care le aliniaza. Cred ca Petrolul este in avantaj, ea este echipa care pare mult mai determinata.

Ponturi fotbal Ripensia Timisoara vs Petrolul Ploiesti: oaspetii castiga, cota 1.79 la Unibet