Ponturi fotbal Rijeka vs Kolos Kovalivka – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal Rijeka vs Kolos Kovalivka – Europa League

Joi, 24 septembrie, de  la ora 21:45, pe Stadion HNK Rijeka, Rijeka infrunta Kolos Kovalivka, in turul III preliminar al Europa League.

HNK Rijeka

Este o echipa buna pentru nivelul campionatului Croatiei. Insa, la finalul saptamanii trecute si-a aratat limitele si din punctul acesta de vedere a pierdut. 0-3 a fost scorul partidei cu Osijek, dar a contat enorm si statul de echipa vizitatoare pe care l-a avut. Pentru ea a fost a doua infrangere suferita in meciurile din deplasare.

Totodata, este si prima partida pe care urmeaza sa o aiba in aceasta editie de Europa League. Datorita clasarii la finalul editiei trecute de campionat intern a primit aceasta oportunitate. Evolueaza acasa, acolo unde a obtinut victorii in ultimele sase confruntari.

Kolos Kovalivka

Este o echipa tanara, a luat fiinta in urma cu opt ani. De atunci a trecut prin diferite promovari si acum a ajuns la nivel de prima liga. In editia anterioara de prima liga a terminat pe locul 6, ceea ce i-a permis sa joace in cupele europene. Este o premiera pentru Kolos Kovalivka si nu s-a  lasat deloc intimidata.

In primul meci din istoria clubului in cupele europene, Kolos a trecut cu 2-1 de grecii de la Aris Salonic. Meciul s-a jucat cu ea in rol de echipa vizitatoare si a dat lovitura in a doua repriza. La fel s-a intamplat si in meciul de la finalul saptamanii trecute, cand a trecut cu 2-1, tot in deplasare, dar de Rukh Lviv.

Gazdele sunt un nume in fotbalul european in comparatia cu reprezentanta Ucrainei. Insa, ma astept sa vedem un joc disputat, cu atat mai mult cand oaspetii vin dupa o serie de trei meciuri consecutive castigate. Au fost dueluri in care au inscris de opt ori, cel putin doua reusite in fiecare.

Ponturi fotbal Rijeka vs Kolos Kovalivka: ambele marcheaza cota 1.97 la Betano