Ponturi fotbal Rennes vs Toulouse – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Rennes vs Toulouse: duminica, de la ora 16:00, pe Roazhon Park, Rennes urmeaza sa o intalneasca pe Toulouse, in runda a 11-a din Ligue 1.

Rennes

S-au facut doua luni de cand Rennes a castigat ultimul meci oficial. Ea evolueaza atat in Ligue 1, unde se afla pe locul 12, cu tot atatea puncte, la doua lungimi de zona rosie. A fost o saptamana grea pentru ea, atat in campionat, unde a evoluat slab si a pierdut cu 2-3, cu Monaco, cat si in Europa League.

Joi seara, pusa fata-n fata cu CFR Cluj a fost nevoita sa se declare invinsa. 0-1 a fost scorul in acel duel si ea ramane cu un singur punct in grupa. Pe de alta parte, a si fost un meci special, Rennes avand doi oameni in minus timp de o repriza. Niang a ratat si el un penalty, toate fiind impotriva ei.

  • Echipa probabila: Mendy – Gelin, Gnagnon, Morel – Traore, Bourigeaud, Siliki, Grenier, Maouassa – Niang, Hunou

Toulouse

A avut nevoie de o luna pentru a mai pune inca o victorie in dreptul ei. Succesul cu 2-1 din runda anterioara a cantarit substantial in economia clasamentului. Toulouse s-a impus cu 2-1, in disputa cu Lille. Astfel, a urcat pe locul 15, cu 12 puncte. Acum sunt doua lungimi intre ea si Nimes, prima echipa de sub linia rosie.

Totusi, ramane repetenta la capitolul goluri inscrise. Daca vrea sa se indeparteze si mai mult de zona rosie, trebuie sa inscrie mai mult. In special in deplasare, acolo unde a dat cinci goluri, de doua ori mai putine decat cele pe care le-a incasat.

  • Echipa probabila: Reynet – Amian, Goncalves, Isimat-Mirin, Sylla – Dossevi, Sangare, Vainqueur, Said – Koutuouris, Gradel

Faptul ca se joaca la Rennes, ca echipa gazda este mai buna, toate astea ma fac sa ma gandesc la o favorita. Totusi, perioada slaba pe care o traverseaza ma astept sa se vada. Mie mi-a placut nivelul jocului in meciul cu CFR si daca il mentine la fel, cred ca poate juca la victorie si duminica.

Ponturi fotbal Rennes vs Toulouse: gazdele castiga, cota 1.90 la Unibet