Ponturi fotbal Rennes vs Saint Etienne – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Rennes vs Saint Etienne: duminica seara, de la ora 18:00, Rennes si Saint Etienne vor fi rivale in runda cu numarul 15 din Ligue 1.

Rennes

Fiind o saptamana in care s-au jucat meciuri din cupele europene, Rennes a fost extrem de ocupata. Insa, nu a reactionat deloc bine la meciurile din trei in trei zile si astfel a suferit doua infrangeri consecutive. Ambele s-au jucat in pozitia de formatie vizitatoare, la Dijon (1-2), respectiv Celtic Glasgow (1-3).

Astfel, dupa aceasta saptamana de fotbal in Franta si in Europa League, a cazut pe 11 in Ligue 1, cu 18 puncte acumulate. Insa, in cupele europene tocmai ce a fost eliminata fiind pe ultimul loc in Grupa F.

  • Echipa probabila: Mendy – Traore, Silva, Morel, Maouassa – Grenier, Siliki, Bourigeaud – Rapihna, Niang, Tait

Saint Etienne

Clasata pe locul al cincilea, Saint Etienne a strans pana in momentul de fata 22 de puncte. Este la egalitate cu Bordeaux, echipa din fata ei, dar fata de care a inregistrat un golaveraj mai slab. Totodata, alb-verzii au -2 in dreptul golaverajului, avand destul de putine goluri inscrise pana acum.

Asta in ciuda faptului ca este neinvinsa de mai bine de doua luni. Ultima oara cand ea a suferit un esec intr-un meci oficial, a fost pe 25 septembrie. Mai mult decat atat, in ultimele zile a incheiat la egalitate, 0-0, atat in campionat, cat si in Europa League.  Eliminata matematic din lupta pentru Europa League, singurele obiective

  • Echipa probabila: Ruffier – Fofana, Perrin, Kolodziejczak – Bouanga, Youssouf, Aholou, Trauco – Boudebouz, Nordin, Beric

Ambele practica un joc bun, dar Saint Etienne este constanta in evolutii si ma astept sa vedem asta si duminica. Rennes pare debusolata si nu gaseste drumul spre succes. Drept urmare, astept sa vad un duel disputat. Tocmai de asta ma astept sa fie un meci in care numarul de goluri sa fie suficient cat sa atraga. Mai mult, in ultimele sase dueluri intre ele de fiecare data s-au dat cel putin doua reusite.

Ponturi fotbal Rennes vs Saint Etienne: peste 1,5 goluri, cota 1.40 la Betfair