Ponturi fotbal Rennes vs Marseille – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Rennes vs Marseille: vineri, 10 ianuarie 2019, de la ora 21:45, pe Roazhon Park, Rennes si Olympique Marseille se vor duela in runda a 20-a. Este primul meci al returului Ligue 1 2019/2020.

Ligue 1, Franța
10 ianuarie 2020
Rennes21:45Marseille

Rennes

Anul s-a terminat bine pentru Rennes, cea care a reusit sa castige cu 1-0 meciul contra celor de la Bordeaux. A fost confruntarea din ultima etapa a turului. M Baye Niang a fost singurul marcator al acelui duel si omul de trei puncte. Acelasi jucator a fost titular si in primul meci pe care ros-negrii l-au avut in 2020.

Aflata pe locul al treilea in campionatul intern, cu 33 de puncte, Rennes are doua lungimi avans fata de Lille, echipa de pe treapta a patra. Faptul ca trage pentru podium s-a respectat si nu l-a facut pe antrenor sa-si menajeze jucatorii in primul meci al anului. Astfel, echipa lui a reusit recent sa se califice in saisprezecimile Cupei Frantei, dupa ce a trecut la penalty-uri de Amiens.

Olympique Marseille

Forma foarte buna pentru OL, cea care a reusit sa lase o buna impresie in ultimele noua meciuri oficiale. Opt dintre partide s-au jucat in Ligue 1, acolo unde se afla deja pe locul al doilea. Are 38 de puncte si indiferent ce se intampla in meciul de vineri, ea ramane tot pe treapta a doua. Clar este in forma si a reusit sa arate asta si in rund anterioara, cand a dispus cu 3-1 de Nimes.

2020 a inceput foarte bine pentru Payet & Co. Acestia au trecut cu 2-1 de modesta Trelissac, calificandu-se in saisprezecimile Cupei Frantei. Atacantul vedeta al echipei din Marsilia a inscris golul din timpul regulamentar si a transformat si un penalty. Astfel, echipa s-a calificat dupa penalty-uri.

In meciul din tur am vazut adevarata lor capacitate de a juca ofensiv. 1-1 a fost scorul si cred ca din nou cele doua ofensive or sa iasa la rampa. Nu sunt echipe care joaca cu frica si asta denota clar care or sa le fie intentiile. Drept urmare, ambele marcheaza mi se pare un pronostic care sta in picioare.

Ponturi fotbal Rennes vs Marseille: ambele marcheaza, cota 1.79 la Unibet