Ponturi fotbal Rennes vs CFR Cluj – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal Rennes vs CFR Cluj: joi, 24/10/2019, de la ora 22:00, pe Roazhon Park, Rennes intalneste CFR Cluj, meci din etapa cu numarul 3 a Grupei E. ele si Celtic & Lazio Roma sunt parte a acestei grupe.

Rennes

Pe ultimul loc in grupa din Europa League, Rennes a acumulat un singur punct. Diferenta nu este mare intre ea si prima clasata, ci o victorie sta intre ele. Totusi, ramane o echipa care in plan ofensiv sta destul de bine, a inscris cel putin un gol de fiecare data. Singurul punct a venit dupa remiza cu goluri de la Celtic, echipa care acum conduce Grupa E.

Din pacate pentru Rennes valul acesta cu meciuri negative inca n-a trecut. Chiar la finalul saptamanii trecute a bifat a noua partida consecutiva in care nu a castigat. A fost un 2-3 pe terenul celor celor de la Monaco, esec care a aruncat-o pe locul 12 in Ligue 1.

  • Echipa probabila: Salin – Traore, Gnagnon, Da Silva, Morel – Camavinga – Rapinha, Bourigeaud, Grenier, Tait – Niang

CFR Cluj

Lider in Romania, CFR Cluj a reusit cu putine zile in urma sa castige derby-ul cu Universitatea Craiova, 2-0. A fost un meci domninat pe alocuri, dar pana la urma si statutul de echipa gazda a contat intr-o masura considerabila.  In mod surprinzator, dar tot ea este echipa cu cele mai multe goluri inscrise, spre deosebire de alte sezoane.

E important pentru CFR sa evolueze pe terenul propriu, lucrul acesta s-a adeverit si in meciurile din Europa League. Campioana Romaniei a reusit ca in aceasta postura sa puna in dreptul ei prima victorie din grupa. In runda inaugurala o invingea cu 2-1 pe Lazio Roma. Insa, in deplasare a fost readusa cu picioarele pe pamant, pentru ca a pierdut meciul cu Celtic. A fost un 0-2 destul de discutabil, clujenilor fiindu-le anulat un gol.

  • Echipa probabila: Arlauskis – Susic, Burca, Boli, Camora – Bordeianu, Dokovic, Culio – Deac, Rondon, Omrani

Nu refuza jocul, asta este clar si cred ca putem sa cadem de acord cu asta. Faptul ca Rennes trece si printr-o perioada mai grea ar putea sa fie o sabia cu doua taisuri. Drept urmare, nu voi incerca sa pun mult accentul pe asta, avand in vedere ca s-a demonstrat ca stie sa joace ofensiv. Apararea este problema si aici cred ca CFR Cluj are un avantaj. Una peste alta, cred ca vor ocazii de o parte si de alta, suficiente pentru a avea cel putin noua lovituri de la coltul terenului.

Ponturi fotbal Rennes vs CFR Cluj: peste 8.5 cornere, cota 1.44 la Betano