Ponturi fotbal Rennes vs Angers – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Rennes vs Angers: sambata, incepand cu ora 21:00, pe Roazhon Park, Rennes va juca in etapa a 17-a, cu Angers.

Rennes

Ros-negrii sunt favoriti daca ne luam dupa cotele listate dea gentiile de pariuri. Aflata pe locul 8, cu 24 de puncte, ea este la egalitate de puncte cu alte doua foramartii. Golaverajul este cel care face diferenta intre ea, Montpellier si Angers. Insa, dintre acestea, ea vine dupa doua victorii, rezultate care au adus-o aici.

Astfel, Rennes a reusit in ultima saptamana sa obtina doua victorii la limita. 2-1 cu Saint Etienne si 1-0 cu Metz, acesta a fost scorul  in aceste doua confruntari. La fel de bine se prezinta si in jocurile de pe teren propriu, unde a bifat trei victorii in precedentele trei asemenea confruntari.

  • Echipa probabila: Mendy – Traore, Silva, Gnagnon, Maouassa – Siliki, Camavinga, Bourigeaud – Raphinha, Niang, Tait

Angers

Colega de clasament cu Rennes, Angers are de tras daca vrea sa plece neinvinsa de pe Roazhon Park. Ea se afla pe locul 9, cu 24 de puncte, insa, -2 in dreptul golaverajului. Mai mult decat atat, in ultima saptamana a fost invinsa de fiecare data cand a jucat. Pe langa esecul de la Nice, 1-3, ea a cedat cu 0-2 si in etapa intermediara, in care a intalnit-o pe Olympique Marseille.

Din nefericire pentru ea, va urma ca sambata sa joace din nou in deplasare. Acolo are o singunra victorie din sapte meciuri, ceea ce este foarte putin.  Si atunci o invingea pe Toulouse, una dintre cele mai slabe echipe din Ligue 1, 2019/20.

  • Echipa probabila: Butelle – Manceau, Pavlovic, Thomas, Pellenard – Fulgini, Santamaria, Lage – Thioub, Alioui, Capelle

Rennes se va impune, cel putin eu asta cred. Merge bine, a reusit sa in decurs de cateva zile sa puna doua victorii in dreptul ei, in timp ce adversara ei a pierdut. Drept urmare, moralul este net in favoarea gazdelor, care oricum nu mai pun pret pe meciul de joi, fiind matematic eliminata din Europa League.

Ponturi fotbal Rennes vs Angers: gazdele castiga, cota 2.10 la Unibet