Ponturi fotbal – Rennes – Reims – Ligue 1 – 28.10.2018

De la ora 16:00, pe “Roazhon Park” avem intalnirea dintre Rennes – Reims, meci ce face parte din etapa cu numarul 11 din Ligue 1.

Rennes este favorita acestui meci, dar cota ei s-ar putea sa fie usor prea mica, avand in vedere ca a fost solicitata. Meciul de duminica este al treilea pe care urmeaza sa-l aiba in decurs de nici sapte zile, asta dupa ce in etapa trecuta a facut 1-1 cu Saint Etienne, punct care a mentinut-o pe locul 11, cu 12 puncte. Desi inscrie destul de des, pare ca nu este interesata de Europa League, competitie unde joaca cel putin pana la finalul anului, fiind angrenata in faza grupelor. Cu doar cateva zile in urma a inscris prin Grenier, dar Dynamo Kiev a fost mult mai hotarata, impunandu-se cu 2-1, tot pe “Roazhon Park”. De asemenea, in ultimele 13 meciuri disputate acasa, Rennes a inscris cel putin un gol, indiferent de rezultat.

INFO LOT: Adrien Hunou. Ludovic Baal si Romain Denze sunt accidentati, Jordan Siebatcheu este incert.

Rennes: Diallo – Traore; Gelin; Mexer; Bansebaini – Grenier; Andre; Bourigeaud – Castillo; Arfa; Sarr

Reims, in ciuda statutului de nou-promovata pe care il aer, se descurca destul de bine. Nu castiga des, a facut-o de doua ori pana acum, dar datorita faptului ca este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate, ocupa locul 13, cu 11 puncte. Se confrunta cu reale probleme in atac, “alb-rosii” nu pot duce la bun sfarsit parte buna dintre ocaziile pe care le-au avut, Reims este echipa cu cele mai putine goluri inscrise. Partea buna, daca ea exista, este ca se apara foarte bine, in afara primelor trei clasate, nimeni nu a mai luat atat de putine goluri pe cate a luat ea. Opt din cele zece goluri primite pana in prezent au venit jucand in deplasare.

INFO LOT: Tristan Dingmome este incert.

Reims: Mendy – Foket; Engels; Abdelhamid; Kenon – Romao – Oudin; Ndom; Chavalerin; Doumbia – Chavarria

Sunt doi ani si jumatate de cand s-au intalnit ultima oara, dar diferenta dintre ele nu pare sa fie atat de mare pe cat o arata cotele. Din contra, as putea spune ca ritmul o sa fie impus de Reims, care nu pare suficient de curajoasa pentru a evolua deschis, iar Rennes ar putea sa se multumeasca prin a deschide scorul si a-si apara acel rezultat.