Ponturi fotbal Reims vs Saint Etienne – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Reims vs Saint Etienne: duminica seara, de la ora 16:00, pe Stade Auguste-Delaune din Reims, echipa locala o infrunta pe Saint Etienne. Meciul face parte din runda cu numarul 17 din Ligue 1.

Reims

Usor favorita conform cotelor caselor de pariuri, Reims vine dupa trei rezultate de egalitate la rand. Aceasta a reusit in tot acest timp sa le tina pe picior de egalitate pe Metz, Angers si Bordeaux. In toate aceste dueluri s-au dat cel mult doua reusite, ceea ce arata trendul spre care s-ar putea sa se indrept acest joc.

Echipa este pe locul 13, cu 21 de puncte, pot spune ca este departa de zona rosie. Intre ea si prima echipa care ar merge direct in Ligue 2 sunt acum noua lungimi. CU toate cuvinte, apararea a facut aproape totul, ea avand cea mai buna aparare pana in momentul de fata.

  • Echipa probabila: Rajkovic – Foket, Abdelhamid, Disasi, Konan – Munetsi, Chavalerin – Oudin, Dingome, Doumbia – Dia

Saint Etienne

Pe locul 7, cu 25 de puncte, Saint Etienne are acelasi numar de puncte ca Lyon, dar are un meci mai putin. Este si cu moralul ridicat, asta dupa ce a reusit in urma cu doar cateva zile sa dispuna cu 4-1 de OGC Nice, intr-o confruntare avuta acasa. Acasa a evoluat ceva mai bine, constanta a fost la ordinea zilei.

In deplasare nu a lasat loc de interpretari. In opt meciuri, patru au fost victorii si tot atatea au fost infrangeri. Insa, a luat mai multe goluri decat cele noua pe care le-a inscris, drept pentru care a ajuns la -4 in dreptul goalverajului, in aceste infruntari.

  • Echipa probabila: Ruffier – Palencia, Fofana, Perrin, Kolodziejczak – M’Villa, Youssouf – Hamouma, Boudebouz, Bouanga – Diony

Meciul acesta cred ca este deschis oricarui rezultat. Totusi, asa cum am mentionat si anterioar, s-ar putea ca Reims sa dicteze ritmul si asta sa-si spuna cuvantul. Drept urmare, sa vedem cel mult doua goluri inscrise.

Ponturi fotbal Reims vs Saint Etienne: sub 2,5 goluri, cota 1.53 la Betano