Ponturi fotbal Regensburg vs Kiel – 2.Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Regensburg vs Kiel este un duel din cadrul diviziei secunde a fotbalului german, aceasta contand pentru etapa cu numarul 26, urmand sa se joace sambata, de la ora 14:00, pe “Continental Arena”.

2. Bundesliga, Germania
16 mai 2020
Jahn Regensburg13:00Holstein Kiel

Regensburg

Nu este o echipa grozava, insa nici nu putem spune ca dezamageste in aceasta stagiune. Avand in vedere faptul ca da piept cu o adversara ceva mai buna, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Inainte de disputarea acestei etape, se afla in zona mediana a clasamentului, pe locul zece. Nu duce grija retrogradarii, fiind la sapte puncte de locul 16, primul ce poate duce in divizia a treia. Pana acum a acumulat 32 de puncte, reusind noua succese si cinci remize, suferind 11 esecuri. In urma acestor partide a marcat de 36 de ori, incasand cu sase goluri mai multe.

2020 nu este de bun augur pentru gazdele acestei partide, judecand dupa evolutiile sale. In acest an a disputat sapte partide in campionat, in acestea reusind doar doua victorii, suferind cinci esecuri.

Kiel

Dupa cum mentionam, este o echipa ceva mai buna, daca ne raportam la evolutiile din campionat, asa este usor favorita si in opinia agentiilor de pariuri.

Gruparea oaspete se situeaza peste adversara sa in clasament, ocupand mai exact locul sapte, fiind la doua puncte distanta. Pana acum a reusit noua victorii si sapte remize, suferind noua esecui. Pe parcursul acestor partide a marcat de 38 de ori, primind tot atatea goluri.

Ca si adversara sa, Kiel trecea printr-o perioada nefasta inainte de pauza. Ultimele trei etape de campionat nu i-au adus decat un singur punct, din remiza cu Furth, pierzand duelurile cu Heidenheim si Hannover.

Pronostic

Ambele formatii au cifre echilibrate in raportul ofensiva-defensiva, asa ca avem toate motivele sa credem ca vom asista la un meci frumos. In tur, Regensburg se impunea cu 1-2 in deplasare. De data aceasta ramane de vazut daca se va impune, insa ne asteptam sa inscrie. De asemenea, anticipam un gol si din partea celor de la Kiel, care au marcat in 19 din ultimele 20 de jocuri.

• Ponturi fotbal Regensburg vs Kiel: ambele marcheaza -> cota 1.57