Ponturi fotbal Real Valladolid vs Real Sociedad – La Liga

87
Ponturi fotbal Real Valladolid vs Real Sociedad

Ponturi fotbal Real Valladolid vs Real Sociedad este un meci din La Liga, ce se va juca in aceasta seara, cu incepere la ora 19:30, pe Estadio Jose Zorrilla.

◘ Real Valladolid este una dintre echipele de pluton ale fotbalului spaniol, ce in aceasta stagiune nu straluceste, ce-i drept, avand la dispozitie un lot modest, cu care nu isi permite sa spere la performante importante. “Alb-violetii” se afla in acest moment in partea de jos a clasamentului, ocupand mai exact pozitia a 16-a, fiind la doar un singur punct de zona retrogradarii. Trupa lui Sergio Garcia a strans 29 de puncte in aceasta editie de campionat, de-a lungul celor 28 de etape reusind sapte victorii si opt remize, pierzand de 13 ori, partide in care a marcat 23 de goluri, incasand 39. Real Valadollid vine dupa o victorie obtinuta pe terenul celor de la Eibar, acolo unde s-a impus cu 1-2, incheind o serie de sase partide fara succes.

ECHIPA PROBABILA: Masip – Moyano, Olivas, Calero, Nacho – Michel, Alcaraz, Mohamed – Keko, Guardiola, Plano

◘ Real Sociedad este o echipa mai buna, fara indoiala, care in aceasta stagiune, nu straluceste insa, avand sperante din ce in ce mai mici la revenirea in Europa League. Bascii se afla in acest moment pe pozitia a zecea a clasamentului, cu 36 de puncte, venite in urma a noua victorii si noua remize, pierzand de zece ori, in toate aceste partide marcand 33 de goluri, incasand tot atatea. Echipa pregatita de Imanol Alguacil trece printr-o perioada nefasta, avand in vedere faptul ca vine dupa patru partide fara succes, in acestea pierzand de doua ori, cu Atletico Madrid si Sevilla, remizand in disputele cu Girona si Levante.

ECHIPA PROBABILA: Rulli – Hernandez, Elustondo, Navas, Zaldua – Pardo, Zubeldia, Sangalli – Oyarzabal, Jose, Januzaj

Real Valladolid este o echipa modesta, sub adversara sa din punct de vedere al valorii, de aceea, bazandu-ne in special pe acest aspect, mizam pe faptul ca oaspetii vor obtine minim un punct, chiar daca joaca in deplasare.

• Ponturi fotbal Real Valladolid vs Real Sociedad: X2 -> cota 1.53