Ponturi fotbal Real Madriz vs Managua FC – Liga Primera

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Real Madriz vs Managua FC – Liga Primera

Duminica noapte, de la ora 01:00, Real Madriz infrunta Managua FC, intr-un duel al rundei cu numarul 14 din prima liga valoric din Nicaragua.

Real Madriz

Outsider al meciului, Real Madrid are o cota 4.80 conform agentie de pariuri online Unibet. Parcursul ei in acest sezon nu este deloc unul impresionant, iar adversarul intalnit este clar unul pe masura. Ea ocupa locul 8, cu 13 puncte si este la egalitate cu Juventus Managua, dar golaverajul ii este mult mai slab.

In etap anterioara nu a mai putut lega mai mult de doua victorii. Astfel, Sabanas a fost o nuca prea tare pentru ea si pana la urma statutul de echipa vizitatoare nu a fost pe placul ei. 1-2 a indicat atunci tabela, cu Nicolas Quinones unic marcator pentru echipa lui. A facut-o prea tarziu, in minutul 84 al meciului, cand nimic nu s-a mai putut intampla.

Managua FC

Pentru moment pare ca putine sunt echipele care ii pot pune probleme. Dupa 13 meciuri a suferit doua infrangeri si isi priveste de sus adversarii din prima liga de fotbal din Nicaragua. Managua FC este liderul Liga Primeira, cu 29 de puncte. Are doua lungimi peste Esteli si Diriangen. In runda anterioara a avut loc uin duel al celor mai bine doua clasate echipe.

Ibericul Pablo Gallego a inscris unicul gol al echipei sale in acel 1-1 cu Esteli, dupa doar 20 de minute de joc. El este cel mai bun marcator al liderului din Nicaragua si al doilea in topul golgheterilor, dupa atacantul celor de la Ferretti.

Marcatoare meci de meci, Managua FC este putin probabil sa rateze acest lucru in disputa cu Real Madrid. Cu toate ca joaca in deplasare, nu a avut deloc probleme si in cele mai multe meciuri jucate acolo s-a impus. In schimb, Real Madriz si ea inscrie pe teren propriu. Dar si primeste usor goluri. Totodata, sunt doua echipe care par ca se cunoscut bine, in ultimele lor sase dueluri directe mereu am avut festival de goluri si Managua FC a fost aproape mereu victorioasa.

Ponturi fotbal Real Madrid vs Managua FC: peste 2,5 goluri, cota 1.80 la Fortuna