Ponturi fotbal RB Leipzig vs Hoffenheim – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal RB Leipzig vs Hoffenheim: sambata, de la ora 16:30, pe Red Bull Arena, RB Leipzig si Hoffenheim vor fi adversare in etapa a 14-a.

RB Leipzig

Pentru Liepzig este o perioada foarte buna, totul culminand cu calificarea matematica in fazele superioare ale Ligii Campionilor. Astfel, meciul pe care ea il va avea la inceputul saptamanii viitoare, cu Lyon, va fi unul mai mult amical. La fel de bine se prezinta si in meciurile din campionat, unde a reusit in runda anterioara sa castige. 3-2 a fost scorul in partida sustinuta in deplasare, cu Paderborn.

De altfel, RB Leipzig in meciurile din Bundesliga a ajuns la patru victorii consecutive. Gratie rezultatelor bifate pana in momentul de fata, se afla pe locul al doilea, cu 27 de puncte. Intre ea si echipa care conduce Bundesliga este acum o singura lungime.

  • Echipa probabila: Gulacsi – Klostermann, Ilsanker, Upamecano, Halstenberg – Laimer, Demme (c) – Sabitzer, Forsberg, Nkunku – Werner

Hoffenheim

Cu rezultatele mai putin bune in precedentele doua runde, Hoffenheim a cazut pe locul 8, cu 21 de puncte. Insa, diferenta nu este atat de mare intre ea si echipa de pe locul al patrulea. Sunt trei lungimi, iar acestea pot fi usor recuperate, daca mai prinde o perioada buna. Acum va pleca cu sansa a doua, iar lucrul acesta o pune intr-o lumina mai putin buna.

Si cu toate acestea, Hoffenheim in ultimele doua runde a luat un singur punct, asta in conditiile in care a jucat acasa. A fost 1-5 in fata celor de la FSV Mainz, cat si 1-1 cu Fortuna Dusseldorf.

  • Echipa probabila: Baumann – Posch, Vogt (c), Hübner – Kaderabek, Grillitsch, Rupp, Skov – Geiger – Kramaric, Locadia

Leipzig este echipa care in sezonul trecut a reusit sa iasa mai bine. Asa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, este de asteptat ca tot ea sa castige. Data fiind si perioada foarte buna prin care trece, faptul ca se afla pusa-n pozitia de gazda, toate o pun intr-o lumina mai buna. Drept urmare, recomandarea mea merge in directia gazdelor, astept de la RB Leipzig un nou succes.

Ponturi fotbal RB Leipzig vs Hoffenheim:  gazdele castiga, cota 1.44 la Unibet