Ponturi fotbal Rayo Majadahonda vs Numancia – Segunda Division

64
Ponturi fotbal Rayo Majadahonda vs Numancia

Ponturi fotbal Rayo Majadahonda vs Numancia este o partida din cadrul diviziei secunde din Spania, ce conteaza pentru etapa cu numarul 31, urmand sa se joace pe Estadio Cerro del Espino, de la ora 13:00.

◘ Rayo Majadahonda este o echipa modesta, ce in aceasta stagiune nu impresioneaza deloc, avand in vedere faptul ca se afla in partea de jos a clasamentului, ocupand mai exact pozitia a 17-a, fiind la sase puncte de zona “rosie”. Echipa antrenata de Antonio Iriondo a strans 33 de puncte pana acum, de-a lungul celor 30 de etape de Segunda Division izbutind noua victorii si sase remize, suferind 15 infrangeri, partide in care a punctat de 27 de ori, incasand nu mai putin de 41 de goluri. Gazdele acestei partide au evolutii destul de oscilante in ultima perioada, avand in vedere faptul ca in precedentele cinci etape au alternat trei infrangeri cu doua victorii, pierzand cu Malaga (0-1), Granada (0-3) si Osasuna (3-0), invingand Sporting Gijon (2-3) si Alcorcon (2-0).

◘ Numancia este o echipa ceva mai buna, daca ne raportam la parcursul din acest sezon, fiind pe locul al 14-lea in clasamentul din Segunda Division, la trei puncte peste adversara sa. Pana acum, oaspetii acestei infruntari au obtinut 36 de puncte, venite in urma a opt victorii si 12 remize, pierzand de zece ori. Echipa pregatita de Aritz López Garai dispune de un golaveraj negativ, pana acum marcand 35 de goluri, incasand cu unul mai mult. Numancia, echipa ce vine dupa trei partide fara succes, are serioase probleme atunci cand joaca in afara propriei arene, avand in vedere faptul ca in cele 15 deplasari din aceasta stagiune nu a obtinut decat o singura victorie, invingand-o pe Extremadura cu 0-1.

Partida este una extrem de echilibrata si in acelasi timp foarte greu de anticipat, de aceea vom evita pariurile pe soliste si vom miza pe varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se vor marca minim doua, pornind de la premisa ca se va inscrie la ambele porti.

• Ponturi fotbal Rayo Majadahonda vs Numancia: peste 1,5 goluri -> cota 1.47