Ponturi fotbal Racing Club vs Atletico Tucuman – Superliga

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Racing Club vs Atletico Tucuman: luni dimineata, de la ora 00:40, pe Juan Domingo Peron, Racing Club joaca in compania celor de al Atletico Tucuman. Este etapa cu numarul 17 din Superliga argentiniana.

Racing Club

Favorita conform cotelor de pariuri, Racing Club a avut privilegiu de a lua deja contact cu fotbalul in 2020. S-a intamplat la un turneu pe care l-a castigat. Ea a trecut cu 3-2 de Atletico Paranaense, la Toeneos De Verano. In campionat n-a incheiat anul asa bucuroasa, avand in vedere ca in ultimele trei confruntari a luat gol si nu s-a impus.

In cel mai recent duel din Superliga, Racing Club a sfarsit invinsa cu 0-1. Lanus i-a fost atunci adversara. Cu toate acestea, se afla pe locul 8 in clasament, cu 26 de puncte. Are acelasi numar de puncte cu San Lorenzo, echipa din spatele ei, iar golaverajul este cel care face departajarea.

  • Echipa probabila: Arias – Pillud, Dominguez, Martinez, Mena – Rojas, Miranda, Diaz – Barbona, Lopez, Fertoli

Atletico Tucuman

Pe locul 11 in clasament, Atletico Tucuman nu a mai pierdut in campionat de o buna bucata de timp. Are 25 de puncte, dar cele mai multe dintre ele le-a obtinut in ultimele noua runde. Sunt meciuri in care ea a evoluat si a reusit sa ramane neinvinsa. In acest interval de timp a reusit s apuna in dreptul ei patru rezultate de egalitate si cinci victorii.

Mai mult decat atat, in toate aceste dispute nu a inscris o singura data. 0-0 a fost scorul meciului cu Huracan, din urma cu mai bine de patru luni. In chiar cel mai recent duel a reusit sa joace la un nivel foarte bun. Insa, meciul contra celor de la Newells Old Boys s-a terminat la egalitate, 2-2.

  • Echipa probabila: Lucchetti – Toledo, Ortiz, Gissi, Monzon – Carrera, Erbes, Rojas, Cuello – Melano, Toledo

Sunt echipe care atunci cand s-au intalnit, au reusit sa inscrie de ambele parti. Astfel, duelul de luni dimineata pare sa fie unul in care atacul sa iasa in relief. Drept urmare, astept din partea lor sa nu incheie jocul fara sa inscrie cel putin cate un gol de o parte si cealalta.

Ponturi fotbal Racing Club vs Atletico Tucuman: ambele marcheaza, cota 1.86 la Unibet