Ponturi fotbal Pyunik vs Wolves – Europa League

Ponturi fotbal Pyunik vs Wolves: joia este zi de Europa League, de la ora 19:00, la Erevan, Pyunik intalneste Wolves, in turul III preliminar. Este prima mansa a acestei faze, peste o saptamana cele doua se vor infrunta in Anglia.

Sursa foto: nbc

Pyunik Erevan

Fotbalul din Armenia este cu mult sub ceea ce ofera prima liga din Anglia, dar in Europa League orice este posibil. Pyunik este neinvinsa in cele doua tururi in care a evoluat deja. Acelea fiind si singurele meciuri oficiale pe care le-a sustinut. Doua remize, cat si doua rezultate de egalitate este palmaresul inregistrat in acele infruntari.

Primul tur preliminar i-a scos-o in cale pe Shkupi, o formatie accesibila din toate punctele de vedere. La finalul celor 180 de minute, Pyunik a reusit sa castige cu 5-4 la general. Nu s-a lasat mai prejos nici in meciurile din turul al doilea. Desi a avut atunci sansa a doua in fata cehilor de la Jablonec, a sfarsit prin a se impune cu 2-1 la general.

Wolves

Revenita in cupele europene dupa o pauza de 39 de ani, Wolves sigur nu merge in Armenia ca intr-o vacanta. A tinut sa arate acest lucru in meciurile jucate de catre ea in turul anterior, cand a jucat in fata unei alte echipe britanice. Duelul dintre ea si Crusaders s-a terminat cu 6-1 la general, ambele manse fiind adjudecate de catre “lupi”.

Situatia s-ar putea sa fie una diferita in momentul de fata pentru ca in weekend incepe Premier League, cel mai puternic campionat de fotbal din lume. Desi este prima etapa, sunt convins ca se doreste un debut in forta acolo. Deci formula trimisa in meciul cu Pyunik s-ar putea sa fie diferita.

Asa cum o arata si cotele listate la agentiile de pariuri online, Wolves este echipa favorita. In mod normal, fie si cu o formula alcatuita din rezerve, echipa din Anglia nu are voie sa se impiedice de micuta trupa armeana. Nici nu cred ca o sa o faca, insa, as lua in considerare un eventual gol primit de ei. Spun asta pentru ca defensiva nu este tocmai punctul forte si lucrul acesta s-ar putea sa-si spuna cuvantul.

Ponturi fotbal Pyunik vs Wolves: peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano