Ponturi fotbal Pyramids vs Ismaily – Premier League

ponturi fotbal

Marti 7 Ianuarie, de la ora 17:00, se va desfasura infruntarea Pyramids vs Ismaily, din cadrul etapei a 12-a a primei ligi egiptene.

Premier League, Egipt
07 ianuarie 2020
Pyramids FC17:00Ismaily SC
Gazdele lupta pentru podium

Pyramids

Pyrdamids se regaseste pe pozitia a 6-a a clasamentului din Premier League – prima liga egipteana. Echipa a strans 16 puncte pana acum si este la 4 lungimi distanta de podium. In ultima vreme insa, gazdele au aratat inconstanta in evolutii, cu o singura victorie inregistrata in 5 etape. Este vorba de un 1-0 cu Wadi Degla, succes ce a fost precedat de o remiza cu El Masry (scor 1-1). Etapa precedenta, Pyramids a pierdut in deplasarea de la Haras El Hodood, cu scorul de 1-0. Pe teren propriu, gazdele au o singura infrangere in acest sezon de Premier League. In data de 17 Decembrie, erau invinsi de catre El Gounah cu scorul de 3-2.

Forma slaba a oaspetilor

Ismaily

Ismaily se afla intr-un continuu picaj, echipa fiind fara victorie de 4 etape incoace. La mijlocul lunii Decembrie, oaspetii de astazi se impuneau in deplasarea de la Masr, cu scorul de 1-0. Au urmat doua infrangeri consecutive, fara gol marcat. Ismaily pierdea cu Al Ahly (scor 0-1) si Arab Contractors (scor 0-2). Etapa precedenta, “galben-albastrii” au inregistrat o remiza pe teren propriu, 1-1 cu cei de la Enppi. In urma acestor rezultate, echipa a ajuns pe pozitia a 11-a a clasamentului din Premier League, cu 14 puncte acumulate in 11 partide de campionat. Cel mai in forma jucator al echipei este A. Said. Egipteanul este golgheterul celor de la Ismaily si al campionatului, cu 9 goluri inscrise.

Ismaily pierdea la ultima deplasare aici – in Aprilie 2019 – cu coscurl de 3-1. Astazi ma astept sa vad o partida dominata de gazde, care in ciuda infrangerii din ultima runda, arata mult mai bine. Oaspetii au moralul scazut in urma formei slabe, iar Pyramids este o echipa solida pe teren propriu. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.60 pe care o ofera in prezent cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Pyramids vs Ismaily

1 solist, cota 1.60 la Unibet