Ponturi fotbal PSV Eindhoven vs Rosenborg – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal PSV Eindhoven vs Rosenborg este o confruntare fara miza, in care cele doua formatii, eliminate din Europa League, joaca doar pentru palmares. Duelul are primul fluier programat la ora 19:55, urmand sa se desfasoare pe “Philips Stadion”.

PSV Eindhoven

Este una dintre cele mai puternice echipe ale fotbalului olandez, care in aceasta infruntare porneste ca favorita, asa cum era si normal de altfel, mai ales ca beneficiaza de avantajul terenului propriu, unde suporterii pot juca un rol important.

Olandezii nu au reusit mare lucru in aceasta editie de Europa League, dezamagind chiar. Acestia se afla in acest moment pe locul al treilea in grupa, la trei puncte de LASK Linz, care are avantajul meciurilor directe, asa ca nu mai au sanse la accederea in saisprezecimi. Pana acum, in decurs de cinci partide, au reusit doua victorii si o remiza, pierzand de doua ori. In toate aceste infruntari au inscris opt goluri, primind cu trei mai multe.

PSV Eindhoven nu trece prin cea mai buna forma, avand in vedere faptul ca in ultimele zece partide nu a reusit decat doua victorii. In acest interval a suferit cinci esecuri, in patru dintre ele primind minim trei goluri.

Rosenborg

Este o echipa cu pretentii in fotbalul norvegian, insa care nu se ridica la nivelul adversarei sale, nici ca valoare, dar nici ca experienta, asa ca porneste ca outsidera la casele de pariuri, cum era si normal de altfel, jucand totusi in deplasare.

Oaspetii se situeaza pe ultimul loc in grupa D din Europa League, fiind fara puncte acumulate. Au pierdut toate cele cinci partide de pana acum, in urma carora au marcat doua goluri, primind zece.

De mentionat faptul ca Rosenborg are evolutii extrem de slabe in deplasare. Aceasta nu a reusit decat o singura victorie in ultimele zece dueluri disputate in afara propriului teren.

Pronostic

In mod normal, PSV Eindhoven ar trebui sa obtina cele trei puncte, fiind o echipa mult mai buna. Aceasta este insa foarte imprevizibila, oferind deseori surprize neplacute. Asadar, vom miza pe varianta golurilor, pornind de la premisa ca se vor inscrie cel putin trei.

• Ponturi fotbal PSV Eindhoven vs Rosenborg: peste 2,5 goluri -> cota 1.67