Ponturi fotbal Preston vs Leeds United – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Preston vs Leeds United: marti, in runda cu numarul 13 din Championship, de la ora 21:45, Preston North End o intalneste pe Leeds United.

Preston North End

Imprevizibila in evolutii, PNE stie sa puna punctul pe i atunci cand evolueaza pe terenul propriu. Dovada sta cel mai recent meci jucat in fata propriilor suporteri, care a fost si cea mai convingatoare victorie, 5-1 cu Barnsley. Totusi, dupa o alta etapa a fost repede readus pe terenul propriu, acolo unde a pierdut cu 0-1 in fata echipei la care evolueaza George Puscas, Reading.

Desi a fost inconstanta in ultimele runde, Preston North End se afla pe locul 6 in acest moment, avand 21 de puncte. Dincolo de acest lucru, are si un +10 in dreptul golaverajului, asta face diferenta intre ea si Charlton, echipa de pe locul 7. Insa, jucand in deplasare nu se poate lauda cu rezultate notabile, in sase meciuri are o singura victorie.

  • Echipa probabila: Rudd – Fisher, Bauer, Davies, Hughes – Gallagher, Pearson, Harrop, Johnston, Maguire – Barkhuizen

Leeds United

Am laudat si am s-o fac de fiecare data cand am ocazia o echipa precum Leeds United.  Ea se afla pe locul al doilea, cu 23 de puncte, la doua lungimi in spatele liderului, West Bromwich Albion. Pe de alta parte, formatia antrenata de Marcelo Bielsa puncteaza la alte capitole, cum ar fi apararea, ea avand sapte goluri incasate. Cele mai putine dintre toate colegele sale de clasament.

In schimb, are de mai bine de doua ori de goluri inscrise. Una dintre victoriile la 0 au venit in runda anterioara. La sfarsitul saptamanii trecute a evoluat pe teren propriu, acolo unde a reusit sa-si arate superioritatea, Phillips marcand unicul gol al meciului. A fost o intalnite cu Birmingham, o echipa net inferioara ei.

  • Echipa probabila: Casilla – Ayling, Berardi, White, Alioski – Phillips – Hernandez, Roberts, Klich, Harrison – Bamford

Precedentele doua dueluri s-au terminat cu succesul lui Leeds United. Stiu sigur ca meciul n-o sa fie unul linistit, cu PNE in rol de gazda ne putem astepta la orice. Este si motivul pentru care ma feresc de victoria oaspetilor. Insa, nu pot sa ma feresc de faptul ca am incredere in Leeds. AM sa mizeze pe  faptul ca n-o sa fie condusa nici la pauza, nici la final.

Ponturi fotbal Preston vs Leeds United: X2 pauza – X2 final, cota 1.50 la Betano