Ponturi fotbal Portugalia vs Suedia – Nations League

UEFA Nations League 2020/21: favorite, cote la pariuri, program
UEFA Nations League 2020/21 - sursa agonasport

Portugalia vs Suedia. Cele doua nationale se vor infrunta Joi 14 Octombrie 2020, de la ora 21:45, in etapa a 4-a a grupelor Nations League.

Portugalia

Portugalia nu reuseste sa marcheze in luna Octombrie si astazi echipa are nevoie de un joc mai inchegat. Pe 07.10, lusitanii au remizat alb cu Spania pe teren propriu. A urmat un nou duel cu un grand, de aceasta data in Nations League. Portughezii s-au deplasat in Franta, acolo unde rezultatul a fost unul identic. Singurul lucru pozitiv ramane defensiva bine organizata.

Totusi, in conditiile in care F. Santos ii are la dispozitie pe Cristiano Ronaldo, Joao Felix sau Bernardo Silva, asteptarile sunt mai mari. In acest moment gazdele se afla pe prima pozitie a clasamentului grupei, la egalitate de puncte cu Franta.

Echipa probabila: Patricio – Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro – Pereira, Fernandes, Carvalho – Ronaldo, Joao Felix, Silva

Suedia

Suedia nu face fata intr-o grupa cu Croatia, Franta si Portugalia. Nordicii au 0 puncte dupa 3 etape si au reusit sa marcheze o singura data. In schimb, defensiva a clacat de 5 ori pana in acest moment si o va face cu siguranta si in aceasta defensiva. Se anunta un duel de Nations League dezechilibrat, deoarece Portugalia are multe lucruri de demonstrat.

La inceputul lunii Septembrie, suedezii pierdeau cu Franta si Portugalia pe teren propriu, 0-1 respectiv 0-2. A urmat un esec cu Croatia in aceasta luna, 2-1 in deplasare. Suedia o invingea ultima oara pe Portugalia in 2017, 3-2 intr-o partida amicala.

Echipa probabila: Olsen – Lustin, Lindelof, Jansson, Augustinsson – Kulusevski, Olsson, Ekdal, Forsberg – Isak, Berg

Astazi cred ca Ronaldo & co. vor sparge gheata si vor marca in sfarsit. Jocul echipei nu a fost unul rau, insa adversarii de calibru le-au blocat culoarele lusitanilor. Cu Suedia insa lucrurile vor sta altfel. Nordicii sunt demoralizati dupa ultimele rezultate si nu cred ca vor impresiona. Recomand pronosticul “1 solist“, la o cota de 1.52.

Ponturi fotbal Portugalia vs Suedia

1 solist, cota 1.52 la Unibet