Ponturi fotbal Portugalia U21 vs Norvegia U21 – Preliminarii EURO

ponturi fotbal

Portugalia U21 vs Norvegia U21. Cele doua nationale se vor infrunta Joi 9 Octombrie 2020, de la ora 21:30, in preliminariile Campionatului European.

Portugalia U21

Portugalia este pe locul 2 in aceasta grupa, iar in momentul acesta depinde doar de ea. Lusitanii au 2 meciuri mai putin decat Norvegia, iar avansul este de doua lungimi. In aceste conditii, o noua victorie astazi poate rupe complet echilibrul intre locul 2 si 3. Evident, acestia tintesc prima pozitie, acolo unde momentan se situeaza Olanda cu 18 puncte. Chiar si fata de olandezi insa, portughezii au un meci mai putin.

Etapa precedenta, lusitanii au trecut de Cipru in deplasare fara emotii, scor 4-0. A fost al doilea succes la rand, dupa un 3-2 in deplasarea din Norvegia.

Norvegia U21

Nordicii isi joaca astazi ultima sansa la calificare. Cu doua meciuri in plus fata de lusitani, acestia isi pot lua adio de la locul secund chiar si cu o remiza. Etapa precedenta, Norvegia U21 a pierdut pe terenul liderului Olanda, cu scorul de 2-0. In mansa tur de pe teren propriu, oaspetii de astazi au pierdut cu Portugalia – scor 2-3. Desi au evoluat cu un om in plus din minutul 30, nordicii nu au fost capabili sa egaleze.

Cele doua nationale s-au intalnit pana in acest moment de 4 ori. De fiecare data lusitanii s-au impus cu minim 2 goluri marcate, in cele 3 dueluri oficiale si unul amical.

Casele de pariuri online licentiate estimeaza o victrorie la pas a lusitanilor. Acestia sunt cotati cu 1.28 pentru victorie, iar eu cred ca au capacitatea sa castige din nou lejer. Daca in turul din Norvegia au avut 3-0 pe tabela cu om in minus, de aceasta data pe teren propriu, Portugalia ar trebui sa rezolve rapid partida. Recomand pronosticul ‘1 pauza / 1 final‘, la o cota de 1.50 oferita in acest moment de Betano.

Ponturi fotbal Portugalia U21 vs Norvegia U21

1 pauza / 1 final, cota 1.50 la Betano