Ponturi fotbal Portsmouth vs Wycombe – League One

ponturi anglia

Ponturi fotbal Portsmouth vs Wycombe: joi, 26/12/2019, de la ora 17:00, Portsmouth o va infrunta pe Wycombe, in runda a 23-a din League One.

Liga 1, Anglia
26 decembrie 2019
Portsmouth17:00Wycombe Wanderers

Portsmouth

Din nou favorita intr-un joc pe care il joaca pe teren propriu, Portsmouth poate confirma lucrul acesta. In runda anterioara a trecut cu 1-0 de formatia care acum se afla pe locul al treilea. De data aceasta intalneste liderul si o face tot in fata propriilor suporteri. Abia pe locul 10, cu 31 de puncte, este la trei lungimi de locurile de play-off. Poate recupera acest handicap, avand in vedere ca a jucat un meci in minus fata de multe dintre formatii.

Portsmouth este si una dinter echipele care au atins borna de 30 de goluri inscrise. Asta inseamna ca nu se joaca si ca marcheaza cand i se da ocazia. League One este un campionat care a devenit echilibrat si incepe sa se inscrie din ce in ce mai greu.

  • Echipa probabila: MacGillivray – McCrorie, Raggett, Burgess, Walkes – Naylor, Clos – Williams, Cannon, Curtis – Harrison

Wycombe

Pe primul loc, la diferenta de sapte lungimi de echipele de pe locurile 2 si 3, Wycombe are un nou meci greu. Ea sufera mult in deplasare si lucrul aecsta a tinut sa-l arate si in runda anterioara. A fost atunci  0-1, intr-un meci pe care l-a disputat pe terenul lui Oxford United. De altfel, Wycombe a avut mereu probleme pe teren strain.

In cele zece meciuri pe care le-a disputat in aceasta postura, a strans 14 puncte. Singurul merit este ca primeste foarte putine goluri. Pana in acest moment, in cele zece deplasari, a luat cinci goluri. Insa, nici nu se poate lauda ca inscrie foarte mult. A punctat de opt ori.

  • Echipa probabila: Allisop – Grimmer, Charles, Stewart, Jacobson – Wheeler, Thompson, Gape, Bloomfield – Samuel, Kashket

Este foarte greu de anticipat care este intr-adevar favorita. Daca tinem cont de faptul ca se joaca la Portsmouth, atunci clar echipa gazda pare sa aiba prima sansa. Insa, am sa ma bazez pe defensiva buna pe care liderul a aratat-o in deplasare si voi merge pe cel mult doua goluri inscrise in meci.

Ponturi fotbal Portsmouth vs Wycombe: sub 2,5 goluri, cota 1.73 la Unibet